Klaar voor de toekomst met Fluxa

Laadpalen voor bedrijven: cruciaal voor uw duurzame mobiliteit

Steeds meer bedrijven maken resoluut de keuze voor duurzame mobiliteit. Zo anticiperen ze nu al op de toekomstige normen én dragen ze hun steentje bij aan de strijd tegen de klimaatopwarming. Met FLUXA installeren we laadpalen voor bedrijven die deze stap mee mogelijk maken.  

Wat is duurzame mobiliteit precies?

Duurzame mobiliteit kan u eigenlijk heel simpel samenvatten als alle mogelijke verplaatsingen waarbij de impact op het milieu en de omgeving tot een minimum beperkt worden. Dat kan door gebruik te maken van het openbaar vervoer of door u te verplaatsen met de fiets, maar ook door volop in te zetten op elektrisch rijden.

Sommige bestemmingen zijn nu eenmaal alleen per wagen te bereiken en voor bepaalde diensten heeft u ook heel wat materiaal nodig. Met de keuze voor elektrische wagens in uw wagenpark, zet u alvast een eerste belangrijke stap richting duurzame mobiliteit. Het is net daarom dat het in de toekomst zelfs verplicht zal zijn om elektrische bedrijfswagens in te zetten. Al hoeft u uiteraard niet te wachten tot het verplicht is om de stap te zetten.

FLUXA plaatst laadpalen voor bedrijven

U heeft beslist dat u effectief wil inzetten op duurzame mobiliteit en daarom gaat u voor en elektrisch wagenpark. Mooi zo! Naast de aankoop van de elektrische wagens, zijn dan uiteraard ook laadpalen voor bedrijven nodig. En daar komt FLUXA in uw verhaal.

Ons team is namelijk gespecialiseerd in de perfecte, slimme laadinfrastructuur voor bedrijven, overheden en andere grote instanties. Wij installeren niet ‘zomaar’ laadpalen voor bedrijven, maar zorgen voor een installatie die perfect afgestemd is op uw wensen en noden. Uiteraard kunnen we ook bij uw werknemers de nodige laadinfrastructuur voorzien, als dit wenselijk is.

Een grote troef van FLUXA is dat wij niet alleen de laadpalen voor bedrijven plaatsen, maar ook alle nodige infrastructuurwerken in eigen beheer uitvoeren. Zo hoeft u slechts één partner in te schakelen om uw bedrijf te voorzien van een optimale laadoplossing. Wij zijn niet merkgebonden en staan ook na de installatie van uw laadinfrastructuur graag in voor alle nodige service en onderhoud.

Wilt u ook werken aan uw duurzame mobiliteit en heeft u interesse in de laadpalen voor bedrijven die we met FLUXA installeren?
Aarzel dan niet langer om contact op te nemen met ons team.