Klaar voor de toekomst met Fluxa

Elektrische laadpaal installeren? FLUXA staat u bij van A tot Z

U heeft beslist om de switch naar elektrische mobiliteit te maken en een elektrische laadpaal te installeren. Dat is een uitstekende eerste stap. Nu heeft u een partner nodig voor de nodige infrastructuurwerken en de installatie van de laadpalen zelf. Gelukkig kan u bij FLUXA terecht voor een all-in-one-oplossing.

Eigen infra-afdeling en ervaren installateurs van laadpalen

Een samenwerking met FLUXA verloopt voor u als klant erg duidelijk. Vanaf het begin krijgt u een SPOC aangewezen die uw aanspreekpunt is voor het volledige project. Zo weet u steeds waar u terecht kunt voor eventuele vragen. De omvang van het project hangt natuurlijk sterk af van uw persoonlijke situatie. Een elektrische laadpaal installeren kan zowel bij particulieren als professionals, al is het zo dat FLUXA vooral in opdracht van bedrijven en overheden werkt.

Wat FLUXA zo uniek maakt, is het complete aanbod dat wij aanbieden. Dankzij onze eigen infra-afdeling kunnen we alle infrastructuur- en omgevingswerken voor onze rekening nemen. Indien nodig leggen we zelfs een volledige parking (opnieuw) aan. Zo kunnen we probleemloos alle voorzieningen plaatsen voor uw laadinfrastructuur zonder dat we hierbij afhankelijk zijn van onderaannemers.

Vervolgens is het aan onze ploeg met ervaren installateurs. Zij zullen uw elektrische laadpaal installeren zoals afgesproken is bij de offerte. Daarnaast krijgt u ook de nodige uitleg over het intelligent beheer van de laadinfrastructuur en onze service voor onderhoud of depannages. Als u samenwerkt met FLUXA laat u dan ook niets aan het toeval over.

Elektrische laadpaal installeren? Wij werken merkneutraal

Bij u thuis, op het werk of in een parkeergarage: steeds plaatsen we met FLUXA kwalitatieve laadpalen die beschikken over intelligente beheeropties. Zo kunt u energiezuinig en efficiënt laden, met een oplossing op maat van uw noden.

Het merk van de elektrische laadpaal die we installeren staat daarbij niet vast. Wij werken samen met betrouwbare leveranciers zoals Blue Corner en EVBox, maar vertrekken steeds vanuit uw noden en zijn daarbij honderd procent merkneutraal.

FLUXA als ervaren partner voor klein en groot

FLUXA is de partner bij uitstek om uw elektrische laadpaal te installeren. Zowel voor een kleine installatie bij een kmo of werknemer thuis als voor een volledige bedrijfsparking of parkeergarage. Zo werken wij vaak in opdracht van grote spelers als Telenet of Unit-T en zijn we dus vertrouwd met grootschalige opdrachten.

Op zoek naar een betrouwbare partner voor uw switch naar elektrische mobiliteit? Een partner die u een volledige service aanbiedt van A tot Z? Aarzel dan niet langer om contact op te nemen met het team van FLUXA. We ontmoeten elkaar graag binnenkort!