Klaar voor de toekomst met Fluxa

Beheerders parkeergarages en parkings

We leven in een tijd waarin groene energie en duurzaamheid bijzonder belangrijke begrippen geworden zijn. De wagenparken van bedrijven zijn in sneltempo aan het elektrificeren. FLUXA kan hierin een belangrijke partner zijn door haar expertise en deskundige aanpak.

Het is immers belangrijk dat de juiste oplossing wordt gekozen en professioneel wordt uitgevoerd. Daarom is FLUXA uw ideale partner als u actief bent als fleetmanager of facilitymanager bij een bedrijf. Ook andere instanties kunnen echter op ons rekenen.

 

Diensten voor syndici, VME’s, projectontwikkelaars en overheden

FLUXA biedt deskundige bijstand bij de studie en voorbereiding van laadinfrastructuur aan syndici en VME’s (vereniging van mede-eigenaars, bij appartementen of verschillende bedrijven). We hebben in deze materie dan ook een uitgebreide ervaring. Ook de verdediging van het dossier op de algemene vergadering van de VME is een dienst die we aanbieden.

Parkeergarages of parkings zijn een specifieke markt met de daaraan eigen specifieke problematiek van AREI (Algemeen Reglement op de Elektrische Installaties), brandweer en de EPBD (Europese richtlijn voor energieprestaties van gebouwen). FLUXA kan u perfect doorheen dit kluwen loodsen en dit volgens de regels van het spel. Syndici en VME’s hebben al een ruim takenpakket, daarom is het goed om beroep te doen op een betrouwbare partner die u volledig kan ontzorgen. FLUXA beschikt over de expertise om dit voor u in orde te brengen.

Daarnaast kunnen ook projectontwikkelaars en overheden steeds een beroep doen op onze expertise, van kleine tot grote projecten. Onze bedrijfsstructuur is van die aard dat we zowel de technische als de uitvoerende skills in huis hebben. Ons steeds groter wordende wagen- en machinepark is hier sprekend voor. Als erkende aannemer kan u met ons zonder zorgen in zee gaan. We maken graag tijd voor u vrij om uw project(en) te bespreken.

Waarom kiezen
voor Fluxa?

icon

We werken niet met onderaannemers maar met eigen ingeschreven personeel

icon

We hebben alle disciplines in eigen huis

icon

We zijn een volledig Belgische onderneming

Vraag vrijblijvend
een offerte aan.