Klaar voor de toekomst met Fluxa

Laadpalen voor bedrijven: cruciaal voor uw duurzame mobiliteit

Steeds meer bedrijven maken resoluut de keuze voor duurzame mobiliteit. Zo anticiperen ze nu al op de toekomstige normen én dragen ze hun steentje bij aan de strijd tegen de klimaatopwarming. Met FLUXA installeren we laadpalen voor bedrijven die deze stap mee mogelijk maken. Lees hier meer over de complete service die wij kunnen aanbieden voor uw laadinfrastructuur.

Wat is duurzame mobiliteit precies?

Duurzame mobiliteit kan u eigenlijk heel simpel samenvatten als alle mogelijke verplaatsingen waarbij de impact op het milieu en de omgeving tot een minimum beperkt worden. Dat kan door gebruik te maken van het openbaar vervoer of door u te verplaatsen met de fiets, maar ook door volop in te zetten op elektrisch rijden. Dat is niet alleen steeds meer de norm, maar wordt in de nabije toekomst zelfs verplicht.

Sommige bestemmingen zijn nu eenmaal alleen per wagen te bereiken en voor bepaalde diensten heeft u ook heel wat materiaal nodig. Met de keuze voor elektrische wagens in uw wagenpark, zet u alvast een eerste belangrijke stap richting duurzame mobiliteit. Het is net daarom dat het in de toekomst zelfs verplicht zal zijn om elektrische bedrijfswagens in te zetten. Al hoeft u uiteraard niet te wachten tot het verplicht is om de stap te zetten. Ook nu kan u al in actie schieten om uw ecologisch steentje bij te dragen.

Fluxa als partner voor laadpalen voor bedrijven

U heeft beslist dat u effectief wil inzetten op duurzame mobiliteit en daarom gaat u voor en elektrisch wagenpark? Mooi zo! Naast de aankoop van de elektrische wagens, zijn dan uiteraard ook laadpalen voor bedrijven nodig. En daar komt FLUXA in uw verhaal.

Ons team is namelijk gespecialiseerd in de perfecte, slimme laadinfrastructuur voor bedrijven, overheden en andere grote instanties. Wij installeren niet ‘zomaar’ laadpalen voor bedrijven, maar zorgen voor een installatie die perfect afgestemd is op uw wensen en noden. Uiteraard kunnen we ook bij uw werknemers de nodige laadinfrastructuur voorzien, als dit wenselijk is.

In dat geval kan het verbruik van het laadstation bijvoorbeeld automatisch doorgegeven worden aan de werkgever, terwijl de overige energiekosten uiteraard bij de medewerker zelf blijven. Via ons platform loopt dit helemaal automatisch, zodat u geen extra administratieve zorgen heeft. Een installatie bij de werknemer thuis gebeurt overigens steeds na een plaatsbezoek, zodat wij een perfect zicht hebben op de mogelijkheden en een gepaste oplossing kunnen aanbieden. Zeker voor medewerkers die vaak de baan op moeten is dit een aanrader, zodat zij de werkdag steeds met een volgeladen wagen kunnen aanvatten.

Onze totaalaanpak bij laadpalen voor bedrijven

Een grote troef van FLUXA is dat wij niet alleen de laadpalen voor bedrijven plaatsen, maar ook alle nodige infrastructuurwerken in eigen beheer uitvoeren. Zo hoeft u slechts één partner in te schakelen om uw bedrijf te voorzien van een optimale laadoplossing. Onze eigen infra-afdeling voert alle ondersteunende grond- en omgevingswerken uit, zodat we steeds binnen de beoogde timing en het vooropgestelde budget kunnen werken. Zelfs een volledige parking kan probleemloos door ons team aangelegd worden.

FLUXA is volledig merkonafhankelijk en onze vakmannen staan ook na de installatie van uw laadinfrastructuur graag in voor alle nodige service en onderhoud. Zo kan u op ons rekenen voor advies over intelligent energiebeheer, komen onze techniekers langs voor noodzakelijke onderhoudsbeurten en voorzien we ook regelmatige updates van uw software. Op die manier is uw laadoplossing steeds honderd procent up-to-date.

Last but not least kunt u voor diverse soorten laadpalen voor bedrijven bij ons aankloppen. Heeft u bijvoorbeeld een winkel en wenst u daarom één of meerdere snelladers te voorzien voor uw klanten? Wij zorgen ervoor! Wenst u daarnaast ook gewone AC-laders te installeren, dan brengen we dit eveneens in orde. Voor elke laadoplossing werken we op maat van uw wensen en noden, steeds met een doordacht energiebeheersysteem. Zo is uw installatie gebruiksvriendelijk voor uw bezoekers, maar ook rendabel voor uzelf.

Wilt u ook werken aan uw duurzame mobiliteit en heeft u interesse in de laadpalen voor bedrijven die we met FLUXA installeren? Aarzel dan niet langer om contact op te nemen met ons team.