Klaar voor de toekomst met Fluxa

Complete ontzorging voor uw parking met laadpaal

Elektrisch rijden wordt steeds populairder en daarmee groeit ook de noodzaak voor geschikte laadinfrastructuur. FLUXA speelt hier perfect op in met een complete dienstverlening voor het aanleggen van een parking met laadpaal. Wij zorgen voor alles, van de infrastructuur- en omgevingswerken tot de installatie van de laadpalen zelf. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de technische en logistieke details.

Onze service voor uw parking met laadpaal

Bij FLUXA begrijpen we dat een parkeerplaats meer is dan enkel een plek om de auto neer te zetten. Het is een visitekaartje voor uw bedrijf, een gemak voor uw klanten en medewerkers, en een noodzaak voor de toekomst. Wij bieden daarom een alles-in-één service.

  • Infrastructuur- en omgevingswerken: we beginnen met het ontwerp en de aanleg van de parking. Dit omvat grondwerken, bestrating, markeringen en alle benodigde omgevingsaanpassingen. Onze eigen infra-afdeling creëert een parkeerplaats die niet alleen functioneel is, maar er ook netjes en professioneel uitziet.
  • Installatie van laadpalen: vervolgens zorgen we voor de perfecte installatie van de laadpalen. Ons team van experts installeert en configureert de laadpunten volgens de hoogste normen. We bieden laadoplossingen die passen bij uw specifieke behoeften, of u nu een klein bedrijf bent of een groot bedrijventerrein beheert.
  • Service na verkoop: wij helpen u met de installatie van een intelligent beheersysteem, zodat u het maximale uit uw laadoplossing kunt halen. Ook na de installatie kunt u op ons rekenen voor een deskundig onderhoud.

Waarom kiezen voor FLUXA?

Het kiezen van FLUXA betekent kiezen voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze jarenlange ervaring in infrastructuur- en omgevingswerken, gecombineerd met onze expertise in laadinfrastructuur, maakt ons de ideale partner voor een parking met laadpaal. Hier zijn enkele redenen waarom klanten voor ons kiezen:

  • Expertise en ervaring: met tientallen succesvolle projecten op onze naam, verspreid over heel Vlaanderen en zelfs daarbuiten, weten we precies wat er nodig is om een parking met laadpaal van begin tot eind te realiseren.
  • Innovatieve oplossingen: wij blijven altijd up-to-date met de nieuwste technologieën en ontwikkelingen in de markt. Dit betekent dat u kunt rekenen op moderne, efficiënte en toekomstbestendige oplossingen.
  • Merkneutraal: wij zijn niet afhankelijk van één leverancier, maar plaatsen laadoplossingen van verschillende, kwalitatieve werken. Zo kan u ofwel zelf uw voorkeur uitspreken of u laten adviseren door ons team.
  • Klantgerichte aanpak: bij FLUXA staat de klant centraal. We luisteren naar uw wensen en behoeften en bieden maatwerk dat perfect aansluit bij uw specifieke situatie.

Laadpaal is verplicht in bepaalde situaties

Wist u dat het in sommige gevallen zelfs verplicht is om laadpalen te installeren? Volgens de Vlaamse overheid moet elke nieuwe of gerenoveerde parking vanaf 10 parkeerplaatsen uitgerust zijn met minstens één laadpunt. Voor grotere parkings vanaf 20 plaatsen, moet minstens 5% van de plaatsen voorzien zijn van een laadpunt.

Deze regelgeving is bedoeld om de transitie naar elektrisch rijden te versnellen en de CO2-uitstoot te verminderen. Het is dus niet alleen een toekomstgerichte investering in comfort, maar ook een stap naar een duurzamere wereld. Of een laadpaal verplicht is in uw situatie en wat precies de voorwaarden zijn, kan u nalezen op de website van de Vlaamse overheid. Heeft u hierover nog vragen, dan staan onze adviseurs uiteraard voor u klaar.

De voordelen van een parking met laadpaal

Een parking met laadpaal (of meerdere laadpalen) biedt tal van voordelen. Het trekt klanten aan die elektrisch rijden, verbetert het imago van uw bedrijf als milieubewust en toekomstgericht, en biedt gemak voor medewerkers die elektrisch rijden. Bovendien kan het installeren van laadpalen de waarde van uw vastgoed verhogen.

De toekomst is elektrisch en FLUXA helpt u graag om hierop voorbereid te zijn. Met onze complete service voor de aanleg van een parking met laadpaal, bieden we een totaaloplossing die voldoet aan alle wettelijke eisen en perfect aansluit bij uw behoeften. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen. Samen maken we uw parking klaar voor de toekomst.