FLUXA biedt diverse laadoplossingen op maat van bedrijven.

Laadpalen in Aalst

FLUXA is de toonaangevende expert in het installeren van laadpalen, actief in Aalst en door heel België. Onze allesomvattende service en jarenlange ervaring garanderen een vlekkeloze overgang naar elektrische mobiliteit.

Waarom kiezen voor FLUXA in Aalst

Hoewel er verschillende aanbieders van laadpalen in Aalst zijn, onderscheidt FLUXA zich door deze specifieke voordelen:

  • Complete service: FLUXA werkt niet met onderaannemers. Alle expertise, van de installatie van de laadpalen tot de vereiste voorbereidende werken zoals omgevingsaanpassingen en elektriciteitswerken, hebben we zelf in huis.
  • Merkneutraal: FLUXA is niet gebonden aan één specifiek merk. We installeren een breed scala aan laadpalen van verschillende topmerken, waardoor klanten de vrijheid hebben om zelf een keuze te maken of door ons geadviseerd te worden over de verschillende mogelijkheden.
  • Schaalbaarheid: Onze diensten zijn landelijk beschikbaar en uiterst flexibel, geschikt voor zowel kleine KMO’s als grote ondernemingen met meerdere vestigingen.
  • Maatwerk: We behandelen elke aanvraag individueel, waarbij we oplossingen ontwerpen die naadloos aansluiten bij de specifieke behoeften van de klant. Dit omvat oplossingen voor laadpalen op bedrijfsterreinen, bij werknemers thuis, of in parkeerfaciliteiten die beheerd worden door syndici of fleet managers.
  • Samenwerking: Wij bieden ook onze expertise in grond- en infrastructuurwerken aan aan andere installateurs van laadpalen in Aalst, wat de overstap naar elektrische mobiliteit helpt versnellen.
  • Intelligent beheer: Onze ‘slimme’ laadpalen optimaliseren het energieverbruik en bieden ook de mogelijkheid om de infrastructuur commercieel te exploiteren door diensten aan te bieden aan derden.
  • Onderhoud: We bieden diverse onderhoudscontracten en de mogelijkheid tot garantieverlenging aan, zodat u ook na de installatie op onze expertise kunt blijven rekenen.
  • 24/7 support: Onze helpdesk is continu bereikbaar, in het Nederlands, Frans en Engels, voor alle vragen over uw installatie.

Laadpalen in Aalst en daarbuiten

Hoewel onze hoofdzetel en magazijnen zich in Antwerpen bevinden, zijn we snel ter plaatse in Aalst voor zowel de installatie van uw laadpalen als voorbereidende werkzaamheden. Onze diensten strekken zich echter uit over heel België en soms zelfs daarbuiten.

Samenwerken met een betrouwbare partner voor uw laadpalen in Aalst? Kies dan voor FLUXA, uw specialist in laadinfrastructuur.