FLUXA biedt diverse laadoplossingen op maat van bedrijven.

Laadpalen in Aalter

FLUXA staat bekend als dé expert voor het installeren van laadpalen, actief in Aalter en door heel België. Onze geïntegreerde service en uitgebreide ervaring zorgen ervoor dat u gemakkelijk kunt overschakelen naar elektrische mobiliteit.

De voordelen van FLUXA als installateur van laadinfrastructuur in Aalter

Hoewel er meerdere installateurs van laadpalen in Aalter actief zijn, onderscheidt FLUXA zich met duidelijke voordelen:

  • Complete service: Wij zijn volledig zelfvoorzienend en afhankelijk van geen enkele onderaannemer. Dit omvat alles van de installatie van de laadpalen tot de uitvoering van noodzakelijke voorbereidende werken zoals omgevingsaanpassingen en elektriciteitsinstallaties.
  • Merkneutraal: FLUXA is niet gebonden aan specifieke merken. We installeren een breed scala aan laadpalen van diverse toonaangevende fabrikanten, waardoor u de vrijheid heeft om zelf een keuze te maken of door ons geadviseerd te worden over de beste opties voor uw situatie.
  • Schaalbaarheid: Onze diensten zijn beschikbaar door heel België en kenmerken zich door een hoge mate van flexibiliteit, geschikt voor zowel kleine ondernemingen als grote bedrijfsketens met meerdere vestigingen.
  • Maatwerk: We behandelen elke aanvraag individueel en ontwerpen oplossingen die precies aansluiten bij de behoeften van de klant. Dit geldt voor laadpalen op commerciële locaties, thuis bij werknemers, of in parkeergelegenheden beheerd door syndici of fleet managers.
  • Samenwerking: We bieden onze expertise op het gebied van grond- en infrastructuurwerken aan andere installateurs van laadpalen in Aalter aan, om zo samen de transitie naar elektrische mobiliteit te versnellen.
  • Intelligent beheer: Onze slimme laadpalen optimaliseren het energieverbruik en stellen klanten in staat om de laadinfrastructuur commercieel te exploiteren door diensten aan te bieden aan derden.
  • Onderhoud: We bieden diverse onderhoudscontracten en mogelijkheden voor garantieverlenging aan, zodat u ook na de installatie kunt blijven rekenen op onze expertise.
  • 24/7 support: Onze klantenservice is constant bereikbaar in het Nederlands, Frans en Engels, en staat klaar om u te ondersteunen met alle vragen over uw installatie.

Laadpalen in Aalter en daarbuiten

Hoewel onze hoofdvestiging en opslag in Antwerpen zijn, kunnen we snel ter plaatse zijn in Aalter voor zowel installatie als voorbereidende werkzaamheden. Onze dienstverlening strekt zich uit over heel België en soms zelfs daarbuiten.

Zoekt u een betrouwbare partner voor uw laadpalen in Aalter? Kies dan voor FLUXA, uw specialist in laadinfrastructuur.