FLUXA biedt diverse laadoplossingen op maat van bedrijven.

Laadpalen in Aarschot

FLUXA is de voorkeurspartner voor het installeren van laadpalen, met een brede activiteit in Aarschot en heel België. Onze uitgebreide ervaring en complete service stellen u in staat moeiteloos de transitie naar elektrische mobiliteit te maken.

De voordelen van FLUXA als installateur van laadinfrastructuur in Aarschot

Verschillende installateurs zijn actief in Aarschot, maar FLUXA biedt onderscheidende voordelen:

  • Complete service: Ons team is volledig onafhankelijk van onderaannemers. Hierdoor wordt alle expertise voor de installatie van de laadpalen en de benodigde voorbereidende werken, zoals omgevingsaanpassingen en elektriciteitswerken, intern beheerd.
  • Merkneutraal: FLUXA werkt niet exclusief met één merk samen. Wij installeren een verscheidenheid aan laadpalen van verschillende toonaangevende merken, wat u de vrijheid geeft om zelf te kiezen of ons om advies te vragen.
  • Schaalbaarheid: Onze dienstverlening is landelijk beschikbaar en uitermate flexibel, wat ons een betrouwbare partner maakt voor zowel kleine ondernemingen als grote bedrijfsketens met uitgebreide locaties.
  • Maatwerk: Elke klantaanvraag wordt met zorg behandeld, waarbij we oplossingen ontwerpen die perfect aansluiten bij de specifieke behoeften van elke klant, of het nu gaat om laadpalen bij commerciële locaties, bij werknemers thuis, of in beheerde parkeerfaciliteiten.
  • Samenwerking: Wij stellen onze expertise in grond- en infrastructuurwerken beschikbaar aan andere laadpaalinstallateurs in Aarschot, om gezamenlijk de transitie naar elektrische mobiliteit te bevorderen.
  • Intelligent beheer: Onze geavanceerde ‘slimme’ laadpalen bieden een geoptimaliseerd energieverbruik en de mogelijkheid om de infrastructuur commercieel te benutten door diensten aan derden aan te bieden.
  • Onderhoud: Onze diverse onderhoudscontracten en garantieopties garanderen dat u ook na de installatie op onze expertise kunt blijven rekenen.
  • 24/7 support: Onze helpdesk is altijd bereikbaar, in het Nederlands, Frans en Engels, om ondersteuning te bieden met elke vraag over uw installatie.

Laadpalen in Aarschot en daarbuiten

Hoewel onze hoofdvestiging en opslagfaciliteiten in Antwerpen zijn, zijn we snel inzetbaar in Aarschot voor zowel de installatie van laadpalen als voorbereidende werkzaamheden. We breiden onze diensten echter uit over heel België en soms verder, om zo veel mogelijk klanten te kunnen bedienen.

Op zoek naar een betrouwbare partner voor uw laadpalen in Aarschot? Kies dan voor FLUXA, uw expert in laadinfrastructuur.