FLUXA biedt diverse laadoplossingen op maat van bedrijven.

Laadpalen in Assenede

FLUXA staat bekend als een vooraanstaande expert in het installeren van laadpalen, met een brede dekking in Assenede en de rest van België. Onze geïntegreerde serviceaanpak en uitgebreide expertise garanderen een naadloze overgang naar elektrische mobiliteit voor onze klanten.

Waarom kiezen voor laadpalen van FLUXA in Assenede?

In Assenede zijn meerdere aanbieders van laadpalen actief, maar FLUXA biedt unieke voordelen die ons onderscheiden:

  • Complete service: Wij vertrouwen niet op onderaannemers; ons team heeft alle benodigde expertise in huis. Dit omvat niet alleen de installatie van de laadpalen zelf, maar ook alle voorbereidende werkzaamheden zoals grond- en elektriciteitswerken.
  • Merkneutraal: FLUXA is niet gebonden aan één fabrikant. Wij installeren laadstations van diverse hoogwaardige merken, afgestemd op uw wensen en behoeften.
  • Schaalbaarheid: Onze diensten zijn geschikt voor zowel kleine bedrijven als grote multinationals met diverse vestigingen, dankzij onze landelijke dekking en flexibele aanpak.
  • Maatwerk: We leveren altijd een oplossing die perfect aansluit bij de specifieke behoeften van elke klant, of het nu gaat om laadpalen bij bedrijven of voor werknemers thuis. We kunnen ook specifieke oplossingen ontwerpen voor parkeergarages en parkeerterreinen.
  • Samenwerking: We bieden onze expertise ook aan andere installateurs in Assenede aan, wat de overstap naar elektrische voertuigen verder stimuleert.
  • Intelligent beheer: Onze slimme laadpalen zijn ontworpen om maximale efficiëntie te garanderen en kunnen ook gebruikt worden om diensten aan derden aan te bieden, wat een extra inkomstenbron kan vormen.
  • Onderhoud: Naast regulier onderhoud bieden we uitgebreide garantie-opties, waardoor u ook op de lange termijn op onze ondersteuning kunt rekenen.
  • 24/7 support: Onze klantenservice is dag en nacht bereikbaar in verschillende talen, klaar om alle vragen over uw laadsysteem te beantwoorden.

Actief in Assenede en verder

Hoewel ons hoofdkantoor en magazijnen gevestigd zijn in Antwerpen, waardoor we snel op locatie kunnen zijn voor installaties, bieden wij onze diensten aan in een veel breder gebied, inclusief andere delen van België en soms daarbuiten.

Heeft u interesse om samen te werken met een betrouwbare leverancier voor uw laadpalen in Assenede?