FLUXA biedt diverse laadoplossingen op maat van bedrijven.

Laadpalen in Beveren

FLUXA is uw vertrouwde specialist in de installatie van laadpalen, actief in Beveren en over heel België. Onze uitgebreide ervaring en volledige servicebenadering faciliteren een soepele transitie naar elektrische mobiliteit voor alle klanten.

Unieke voordelen van FLUXA in Beveren

Hoewel Beveren verschillende leveranciers van laadpalen kent, onderscheidt FLUXA zich door de volgende unieke voordelen:

  • Complete service: FLUXA vertrouwt niet op onderaannemers. Wij hebben alle nodige deskundigheid in huis, van het plaatsen van de laadpalen tot de vereiste voorbereidende werkzaamheden, inclusief grond- en elektriciteitswerken.
  • Merkneutraal: Onafhankelijkheid van fabrikanten stelt ons in staat om een breed scala aan hoogwaardige laadpalen te bieden, afgestemd op uw persoonlijke voorkeuren of gebaseerd op professioneel advies.
  • Schaalbaarheid: FLUXA’s flexibele dienstverlening strekt zich uit over heel België. Of het nu gaat om kleine ondernemingen of grote corporaties met verschillende locaties, de oplossingen van FLUXA zijn perfect schaalbaar naar elke behoefte.
  • Maatwerk: Elke aanvraag wordt behandeld met een op maat gemaakte oplossing die nauwkeurig is afgestemd op de individuele behoeften van de klant. Dit omvat installaties bij bedrijven, bij werknemers thuis, en speciale configuraties voor parkeerfaciliteiten.
  • Samenwerking: We delen onze grond- en infrastructuurwerkkennis graag met andere installateurs in Beveren. Hierdoor versnellen we samen de overgang naar elektrische voertuigen.
  • Intelligent beheer: Onze slimme laadpalen zorgen voor een optimaal rendement en stellen gebruikers in staat om de infrastructuur beschikbaar te stellen aan derden, wat een potentieel extra inkomen betekent.
  • Onderhoud: Wij bieden een scala aan onderhoudscontracten en mogelijkheden voor garantieverlenging, waarmee we langetermijnondersteuning garanderen.
  • 24/7 support: Onze helpdesk is 24/7 bereikbaar in meerdere talen om al uw vragen te beantwoorden.

Laadpalen van Beveren tot ver daarbuiten

Onze strategische locatie in Antwerpen zorgt ervoor dat we snel ter plaatse kunnen zijn voor installaties en voorbereidingen. Echter, onze reikwijdte gaat verder dan lokale grenzen, met dienstverlening die zich uitstrekt tot ver buiten de regio.

Bent u geïnteresseerd in een samenwerking met een betrouwbare en deskundige leverancier van laadpalen in Beveren?