FLUXA biedt diverse laadoplossingen op maat van bedrijven.

Laadpalen in Bilzen

FLUXA is de toonaangevende expert in de installatie van laadpalen, met dienstverlening in Bilzen en daarbuiten. Onze ervaring en complete servicegarantie bieden een vlekkeloze overgang naar elektrische voertuigen voor zowel particulieren als bedrijven.

Waarom FLUXA kiezen als uw installateur van laadpalen in Bilzen?

Met meerdere aanbieders in de regio Bilzen, hier zijn enkele redenen waarom FLUXA zich onderscheidt:

  • Complete service: We vertrouwen niet op onderaannemers en hebben alle expertise in eigen beheer, van installatie tot de nodige voorbereidingswerkzaamheden zoals grond- en elektriciteitswerken.
  • Merkneutraal: FLUXA is onafhankelijk en biedt laadpalen van diverse gerenommeerde merken aan, waardoor klanten vrij zijn om te kiezen of advies te krijgen over de beste opties voor hun situatie.
  • Schaalbaar: We bedienen zowel kleine lokale bedrijven als grote ondernemingen met meerdere vestigingen, dankzij onze flexibele en uitgebreide aanpak die zich uitstrekt over heel België.
  • Maatwerk: Voor elke aanvraag ontwikkelen we een gepersonaliseerde oplossing die past bij de specifieke behoeften van de klant. Dit omvat niet alleen bedrijfsinstallaties maar ook thuisinstallaties voor werknemers en configuraties voor parkeerfaciliteiten.
  • Samenwerking: FLUXA staat open voor samenwerking met andere installateurs in Bilzen, waarbij we onze expertise in grondwerken en infrastructuur delen om de adoptie van elektrische mobiliteit te bevorderen.
  • Intelligent beheer: Onze geavanceerde slimme laadpalen maximaliseren efficiëntie en bieden de mogelijkheid om de infrastructuur ook commercieel te exploiteren, wat een extra inkomstenbron kan zijn.
  • Onderhoud: We bieden uitgebreide onderhoudscontracten en garantie-uitbreidingen aan om duurzame ondersteuning te verzekeren.
  • 24/7 support: Onze helpdesk is dag en nacht bereikbaar in verschillende talen, klaar om te helpen met elke vraag over uw installatie.

FLUXA in Bilzen en verder

Gelegen in Antwerpen, zijn we snel beschikbaar voor zowel de installatie van laadpalen als voorbereidende werkzaamheden. Onze diensten zijn echter niet beperkt tot lokale projecten; wij zijn actief in heel België en zelfs daarbuiten.

Overweegt u om met FLUXA samen te werken voor uw laadpalen in Bilzen?