FLUXA biedt diverse laadoplossingen op maat van bedrijven.

Laadpalen in Blankenberge

FLUXA is uw vooraanstaande expert in het installeren van laadpalen, actief in Blankenberge en in heel België. Onze allesomvattende service en uitgebreide ervaring staan garant voor een zorgeloze transitie naar elektrische mobiliteit.

Waarom kiezen voor FLUXA in Blankenberge

In Blankenberge zijn diverse installateurs van laadpalen actief, maar FLUXA onderscheidt zich met enkele belangrijke voordelen:

  • Complete service: Wij vertrouwen niet op onderaannemers en hebben alle noodzakelijke expertise in eigen huis. Dit omvat alles van de installatie van de laadpalen zelf tot alle benodigde voorbereidende werkzaamheden zoals omgevingsaanpassingen en elektriciteitsinstallaties.
  • Merkneutraal: FLUXA is niet gebonden aan één merk. We installeren een reeks van kwalitatieve laadpalen van diverse merken. U heeft de vrijheid om een voorkeur aan te geven of door ons geadviseerd te worden over de verschillende mogelijkheden.
  • Schaalbaarheid: Onze diensten zijn beschikbaar door heel België en zijn bijzonder flexibel. Dit maakt ons een betrouwbare partner voor zowel kleine KMO’s als grote bedrijfsketens met meerdere vestigingen.
  • Maatwerk: Bij elke aanvraag bieden wij een oplossing die precies is afgestemd op de specifieke behoeften van de klant. Dit kan bijvoorbeeld zijn voor laadpalen bij bedrijfslocaties, maar ook bij werknemers thuis. Als syndicus of fleet manager kunt u ook op ons rekenen voor laadoplossingen in uw parkeergarage of parking. We zijn zelfs beschikbaar om persoonlijk de plannen te presenteren tijdens algemene vergaderingen.
  • Samenwerking: Andere installateurs van laadpalen in Blankenberge kunnen ook profiteren van onze grond- en infrastructuurwerken. Door onze expertise te delen, helpen we de overgang naar elektrische mobiliteit verder te versnellen.
  • Intelligent beheer: Onze geavanceerde ‘slimme’ laadpalen zorgen voor een maximaal rendement. Het is ook mogelijk om anderen tegen betaling gebruik te laten maken van uw laadinfrastructuur.
  • Onderhoud: Wij bieden diverse onderhoudscontracten aan, evenals de mogelijkheid tot garantieverlenging, zodat u ook na de installatie van uw laadpalen kunt blijven rekenen op onze deskundigheid.
  • 24/7 support: Onze helpdesk is continu bereikbaar in het Nederlands, Frans en Engels. Wij staan klaar om u te helpen met vragen over uw installatie.

Laadpalen in Blankenberge en verder

Hoewel onze hoofdzetel en magazijnen zich in de provincie Antwerpen bevinden, zijn wij altijd snel ter plaatse in Blankenberge voor de installatie van uw laadpalen of voorbereidende werkzaamheden. Onze dienstverlening strekt zich echter uit over heel België en soms zelfs daarbuiten.

Zoekt u een betrouwbare partner voor uw laadpalen in Blankenberge? Kies dan voor FLUXA, uw expert in laadinfrastructuur.