FLUXA biedt diverse laadoplossingen op maat van bedrijven.

Laadpalen in Boom

FLUXA is uw betrouwbare partner voor de installatie van laadpalen, niet alleen in Boom maar in heel België. Met onze uitgebreide service en expertise maken we de overstap naar elektrische mobiliteit moeiteloos en zorgeloos voor al onze klanten.

De voordelen van FLUXA als uw expert in laadinfrastructuur in Boom

Hier zijn enkele redenen waarom FLUXA zich onderscheidt als de beste keuze voor laadpalen in Boom:

  • Complete service: We werken met een intern team van experts en maken geen gebruik van externe onderaannemers. Dit betekent dat we alles, van de installatie van de laadpalen tot de voorbereidende omgevingswerken en elektriciteitswerken, zelf uitvoeren.
  • Merkneutraal: FLUXA is niet gebonden aan één specifiek merk en biedt laadpalen van diverse kwaliteitsmerken aan. Of u nu een voorkeur heeft of graag advies ontvangt, bij ons is alles mogelijk.
  • Schaalbaarheid: We zijn actief in heel België en kunnen ons aanpassen aan de behoeften van zowel kleine bedrijven als grote ketens met meerdere vestigingen.
  • Maatwerk: Onze oplossingen worden volledig afgestemd op de wensen van de klant. Of u nu laadpalen nodig heeft voor uw bedrijf, bij werknemers thuis, of in een parkeergarage beheerd door een syndicus of fleet manager, wij leveren maatwerk.
  • Samenwerking: Ook andere installateurs in Boom kunnen gebruikmaken van onze expertise op het gebied van grond- en infrastructuurwerken, waardoor de overgang naar elektrische mobiliteit wordt versneld.
  • Intelligent beheer: Onze slimme laadpalen bieden niet alleen een maximaal rendement, maar kunnen ook worden gebruikt door anderen tegen betaling, waardoor extra inkomsten worden gegenereerd.
  • Onderhoud: We bieden verschillende onderhoudscontracten en garantieverlengingen aan, zodat u ook na de installatie op onze expertise kunt blijven rekenen.
  • 24/7 support: Onze meertalige helpdesk staat 24/7 voor u klaar in het Nederlands, Frans en Engels.

Laadpalen in Boom en daarbuiten

Hoewel onze hoofdvestiging in Antwerpen is gevestigd, zijn we snel ter plaatse in Boom voor zowel installaties als voorbereidende werkzaamheden. Onze service strekt zich echter uit over heel België en soms zelfs daarbuiten.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw laadpalen in Boom? Kies voor FLUXA, uw specialist in laadinfrastructuur.