FLUXA biedt diverse laadoplossingen op maat van bedrijven.

Laadpalen in Boortmeerbeek

FLUXA, met zijn bekwaamheid in het installeren van laadpalen, biedt zijn diensten aan in Boortmeerbeek en de rest van België. Onze geïntegreerde en ervaren aanpak verzekert een efficiënte overschakeling naar elektrische mobiliteit voor al onze klanten.

De kracht van FLUXA voor uw laadpalen in Boortmeerbeek

In een markt met meerdere aanbieders in Boortmeerbeek, springt FLUXA eruit met diverse voordelen:

  • Complete service: Wij geloven in een directe aanpak zonder onderaannemers, waarbij we alle noodzakelijke vaardigheden zelf in huis hebben. Dit omvat de installatie van de laadpalen en alle bijbehorende voorbereidende werkzaamheden zoals terrein- en elektrische installaties.
  • Merkneutraal: Als onafhankelijke installateur bieden we een verscheidenheid aan laadpalen van toonaangevende merken. U kunt kiezen op basis van uw voorkeuren of ons laten adviseren over de meest geschikte opties.
  • Schaalbaarheid: Onze dienstverlening is ontworpen om zowel kleine ondernemingen als grote bedrijven met meerdere locaties te ondersteunen, met de flexibiliteit om onze oplossingen aan te passen aan uw specifieke behoeften.
  • Maatwerk: Wij leveren oplossingen die zijn aangepast aan de unieke vereisten van elke klant, inclusief installaties op bedrijfsterreinen en bij werknemers thuis. Wij zijn tevens in staat specifieke eisen voor parkeeroplossingen te accommoderen.
  • Samenwerking: Wij delen onze expertise in grond- en infrastructuurwerken met andere installateurs in Boortmeerbeek, waardoor we samen de overstap naar elektrische mobiliteit kunnen versnellen.
  • Intelligent beheer: Onze slimme laadpalen optimaliseren de efficiëntie en bieden mogelijkheden voor commercieel gebruik, waardoor u mogelijk extra inkomsten kunt genereren.
  • Onderhoud: Naast reguliere onderhoudsdiensten bieden we uitgebreide garantievoorwaarden, zodat u ook op lange termijn kunt rekenen op onze ondersteuning.
  • 24/7 support: Onze helpdesk is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar in meerdere talen, om u te assisteren met elke vraag of zorg die u zou kunnen hebben.

FLUXA’s activiteiten in Boortmeerbeek en daarbuiten

Met onze vestigingen in Antwerpen, zorgen we voor snelle en efficiënte service ter plaatse voor installatie- en voorbereidende werkzaamheden. Ons werkgebied is echter niet beperkt tot Boortmeerbeek; we bedienen heel België en soms ook internationale klanten.

Geïnteresseerd in het samenwerken met FLUXA voor laadpalen in Boortmeerbeek?