FLUXA biedt diverse laadoplossingen op maat van bedrijven.

Laadpalen in Bornem

FLUXA levert toonaangevende expertise in de installatie van laadpalen, beschikbaar in Bornem en in heel België. We combineren uitgebreide ervaring met een full-service aanpak om een gestroomlijnde overgang naar elektrische voertuigen te faciliteren voor onze klanten.

De voordelen van kiezen voor laadpalen van FLUXA in Bornem

Hoewel Bornem diverse opties voor laadpaalinstallateurs biedt, onderscheidt FLUXA zich door de volgende kenmerken:

  • Complete service: FLUXA elimineert de noodzaak voor onderaannemers door alle noodzakelijke expertise intern te beheren. Dit betreft de plaatsing van laadpalen evenals alle voorbereidende grond- en elektrische werkzaamheden.
  • Merkneutraal: We bieden een breed assortiment aan laadpalen van meerdere vooraanstaande merken. Klanten kunnen hun voorkeur aangeven of advies inwinnen voor de beste opties afhankelijk van hun specifieke situatie.
  • Schaalbaarheid: Van kleine bedrijven tot grote internationale bedrijven, FLUXA’s diensten zijn perfect schaalbaar en aanpasbaar aan elk bedrijfsmodel.
  • Maatwerk: We zorgen voor maatwerk dat naadloos aansluit bij de behoeften van elke klant, of het nu gaat om installaties op zakelijke locaties of bij werknemers thuis, evenals specifieke oplossingen voor parkeerfaciliteiten.
  • Samenwerking: We bieden onze grond- en infrastructuurwerkkennis aan andere installateurs in Bornem aan om de transitie naar elektrische mobiliteit samen te versnellen.
  • Intelligent beheer: Onze slimme laadpalen zijn ontworpen om maximale efficiëntie te waarborgen en kunnen ook worden ingezet voor commercieel gebruik, wat aanvullende inkomsten kan genereren.
  • Onderhoud: Wij bieden verschillende onderhoudscontracten en garantieverlengingen aan, zodat u langdurig kunt profiteren van onze expertise.
  • 24/7 support: Onze klantenservice is altijd beschikbaar, dag en nacht, in meerdere talen, om u te ondersteunen met eventuele vragen of problemen.

FLUXA in Bornem en daarbuiten

Onze centrale locatie in Antwerpen stelt ons in staat snel ter plaatse te zijn voor installaties en aanverwante diensten. Onze activiteiten strekken zich echter uit over heel België en zelfs internationaal, waardoor wij een breed scala aan klanten kunnen bedienen.

Overweegt u een samenwerking met FLUXA voor laadpalen in Bornem?