FLUXA biedt diverse laadoplossingen op maat van bedrijven.

Laadpalen in Brakel

FLUXA, met zijn hoofdkantoor en magazijnen in Antwerpen, biedt deskundige installaties van laadpalen aan in Brakel en in heel België. Onze volledige serviceoplossing en uitgebreide ervaring staan garant voor een soepele overgang naar elektrische mobiliteit.

De voordelen van FLUXA voor uw laadpalen in Brakel

Hoewel er diverse aanbieders van laadpalen in Brakel zijn, onderscheidt FLUXA zich door de volgende belangrijke troeven:

  • Complete service: Wij vertrouwen niet op onderaannemers en hebben alle expertise in huis voor de installatie van laadpalen en de noodzakelijke voorbereidende werken zoals terrein- en elektriciteitswerken.
  • Merkneutraal: FLUXA is niet gebonden aan specifieke merken en biedt laadpalen aan van verschillende toonaangevende fabrikanten, zodat klanten kunnen kiezen op basis van voorkeur of advies.
  • Schaalbaarheid: Onze diensten zijn aangepast aan de behoeften van zowel kleine ondernemingen als grote multinationals, waardoor we op maat gemaakte oplossingen bieden die schaalbaar zijn over verschillende geografische locaties.
  • Maatwerk: Elke klant ontvangt een oplossing die specifiek is afgestemd op hun behoeften, of het nu gaat om installaties op bedrijfsterreinen of thuisinstallaties voor werknemers.
  • Samenwerking: We delen graag onze expertise in grond- en infrastructuurwerken met andere installateurs in Brakel, om gezamenlijk de overstap naar elektrische mobiliteit te versnellen.
  • Intelligent beheer: Onze slimme laadpalen zijn ontworpen om efficiëntie te maximaliseren en bieden de mogelijkheid voor commercieel gebruik, wat kan leiden tot extra inkomsten.
  • Onderhoud: Wij bieden diverse onderhoudscontracten en garantie-uitbreidingen aan, waardoor onze klanten verzekerd zijn van langdurige ondersteuning.
  • 24/7 support: Onze klantenservice is constant bereikbaar, dag en nacht, in verschillende talen, klaar om eventuele vragen te beantwoorden.

FLUXA’s bereik vanuit Antwerpen

Hoewel ons hoofdkantoor en onze magazijnen zich in Antwerpen bevinden, garandeert dit dat we snel kunnen reageren op de behoeften in Brakel en verder. We bedienen klanten over heel België en zelfs daarbuiten, en bieden overal dezelfde hoge standaard van dienstverlening.

Op zoek naar een betrouwbare partner voor uw laadpalen in Brakel? FLUXA is de ideale keuze.