FLUXA biedt diverse laadoplossingen op maat van bedrijven.

Laadpalen in Brasschaat

FLUXA is de toonaangevende expert in het installeren van laadpalen, actief in Brasschaat en door heel België. Met onze allesomvattende service en jarenlange ervaring faciliteren we uw soepele overgang naar elektrische mobiliteit.

De troeven van FLUXA als installateur van laadinfrastructuur

Hoewel Brasschaat meerdere aanbieders van laadpalen kent, onderscheidt FLUXA zich met de volgende voordelen:

  • Complete service: We vertrouwen niet op onderaannemers, want alle benodigde expertise is binnen ons team aanwezig. Dit omvat niet alleen de installatie van de laadpalen zelf, maar ook alle voorbereidende omgevingswerken en elektriciteitswerken.
  • Merkneutraal: FLUXA is niet gebonden aan één specifiek merk. We installeren laadpalen van diverse hoogwaardige merken, waardoor u de vrijheid hebt om zelf een keuze te maken of geadviseerd te worden over de verschillende mogelijkheden.
  • Schaalbaarheid: Onze diensten zijn landelijk beschikbaar en uiterst flexibel, geschikt voor zowel kleine kmo’s als grote ondernemingen met meerdere vestigingen.
  • Maatwerk: Elke aanvraag wordt zorgvuldig behandeld om een oplossing te bieden die perfect is afgestemd op de behoeften van de klant. Of het nu gaat om laadpalen bij bedrijven, thuis bij werknemers, of in parkeergarages en parkings beheerd door een syndicus of fleet manager.
  • Samenwerking: Wij delen onze expertise in grond- en infrastructuurwerken met andere installateurs van laadpalen in Brasschaat, om de transitie naar elektrische mobiliteit te bevorderen.
  • Intelligent beheer: Onze slimme laadpalen optimaliseren het energieverbruik en bieden de mogelijkheid om de infrastructuur commercieel te exploiteren door diensten aan derden aan te bieden.
  • Onderhoud: We bieden diverse onderhoudscontracten en de mogelijkheid tot garantieverlenging aan, zodat u ook na de installatie kunt blijven rekenen op onze expertise.
  • 24/7 support: Onze helpdesk is continu bereikbaar in het Nederlands, Frans en Engels, om u te helpen met vragen over uw installatie.

Laadpalen in Brasschaat en verder

Hoewel onze hoofdzetel en magazijnen zich in Antwerpen bevinden, zijn we snel ter plaatse in Brasschaat voor zowel de installatie van uw laadpalen als voorbereidende werkzaamheden. Onze diensten strekken zich echter uit over heel België en soms zelfs daarbuiten.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw laadpalen in Brasschaat? Kies dan voor FLUXA, uw specialist in laadinfrastructuur.