FLUXA biedt diverse laadoplossingen op maat van bedrijven.

Laadpalen in Brugge

FLUXA is uw vooraanstaande specialist voor de installatie van laadpalen, actief in Brugge en over heel België. Met onze diepgaande kennis en volledige dienstverlening faciliteren wij uw overstap naar elektrische mobiliteit moeiteloos en zorgeloos.

Unieke voordelen van FLUXA als uw installateur in Brugge

Hoewel Brugge diverse aanbieders van laadpalen kent, onderscheidt FLUXA zich door tal van troeven:

  • Complete service: Wij zijn volledig zelfvoorzienend, wat betekent dat we geen beroep doen op onderaannemers. Alles, van de installatie van de laadpalen tot de voorbereidende omgevings- en elektriciteitswerken, wordt bij FLUXA in-house gedaan.
  • Merkneutraal: FLUXA is niet gebonden aan specifieke merken. Wij installeren een diversiteit aan kwalitatief hoogstaande laadpalen van verschillende fabrikanten, waarbij we u de vrijheid geven om te kiezen of gebruik te maken van ons deskundig advies.
  • Schaalbaarheid: Onze diensten zijn beschikbaar door heel België. Wij bieden oplossingen die geschikt zijn voor zowel kleine bedrijven als grote ondernemingen met meerdere vestigingen.
  • Maatwerk: Elke aanvraag wordt door ons team zorgvuldig beoordeeld, waarbij we oplossingen ontwerpen die perfect aansluiten bij de specifieke behoeften van elke klant. Dit geldt voor installaties bij bedrijven, thuislocaties van werknemers, of in parkeerfaciliteiten die beheerd worden door syndici of fleet managers.
  • Samenwerking: We willen onze expertise in grond- en infrastructuurwerken delen met andere laadpaal installateurs in Brugge, wat de transitie naar elektrische mobiliteit bevordert.
  • Intelligent beheer: Onze geavanceerde ‘slimme’ laadpalen optimaliseren niet alleen het energieverbruik, maar bieden ook de mogelijkheid om de laadinfrastructuur commercieel te exploiteren door diensten aan derden aan te bieden.
  • Onderhoud: FLUXA biedt verschillende onderhoudscontracten en garantieverlengingen aan, zodat u langdurig kunt rekenen op onze ondersteuning.
  • 24/7 support: Onze meertalige helpdesk staat altijd klaar om uw vragen over de installatie te beantwoorden en is beschikbaar in het Nederlands, Frans, en Engels.

Laadpalen in Brugge en daarbuiten

Onze centrale ligging in Antwerpen maakt ons snel beschikbaar voor installaties en de nodige voorbereidende werkzaamheden in Brugge. Onze service strekt zich echter uit over het gehele land en soms zelfs daarbuiten.

Zoekt u een betrouwbare partner voor uw laadpalen in Brugge? Kies voor FLUXA, uw expert in elektrische laadoplossingen.