FLUXA biedt diverse laadoplossingen op maat van bedrijven.

Laadpalen in Brussel

FLUXA is dé expert in het plaatsen van laadpalen, zowel in Brussel als in heel België. Met onze uitgebreide dienstverlening en diepgaande ervaring bieden wij een naadloze overgang naar elektrische mobiliteit.

De troeven van FLUXA als installateur van laadinfrastructuur in Brussel

Ondanks de aanwezigheid van vele aanbieders van laadpalen in Brussel, onderscheidt FLUXA zich met de volgende troeven:

  • Complete service: Wij gebruiken geen onderaannemers, omdat we alle benodigde expertise in huis hebben. Dit geldt niet alleen voor de installatie van de laadpalen zelf, maar ook voor alle vereiste voorbereidende werken zoals omgevingsaanpassingen en elektriciteitswerken.
  • Merkneutraal: FLUXA is niet verbonden aan één specifiek merk. Wij installeren laadpalen van verschillende topmerken, en bieden klanten de vrijheid om hun eigen keuze te maken of zich te laten adviseren over de verschillende opties.
  • Schaalbaarheid: Onze diensten zijn landelijk beschikbaar en we zijn uiterst flexibel, waardoor we zowel kleine KMO’s als grote ketens met meerdere vestigingen van dienst kunnen zijn.
  • Maatwerk: Voor elke aanvraag creëren we een oplossing die exact aansluit bij de specifieke behoeften van de klant. Dit kan zowel voor laadpalen bij bedrijven als bij werknemers thuis zijn, of voor parkeerfaciliteiten beheerd door syndici of fleet managers. We zijn zelfs beschikbaar om persoonlijk de plannen voor te stellen tijdens algemene vergaderingen.
  • Samenwerking: Wij stellen onze grond- en infrastructuurwerken ook ter beschikking aan andere installateurs van laadpalen in Brussel, waardoor we samen de overgang naar elektrische mobiliteit kunnen versnellen.
  • Intelligent beheer: Onze slimme laadpalen optimaliseren het energieverbruik en bieden de mogelijkheid om de infrastructuur commercieel te exploiteren, door anderen tegen betaling gebruik te laten maken van de laadfaciliteiten.
  • Onderhoud: Wij bieden diverse onderhoudscontracten en de mogelijkheid tot garantieverlenging aan, zodat klanten ook na de installatie op onze expertise kunnen blijven rekenen.
  • 24/7 support: Onze helpdesk is continu bereikbaar in het Nederlands, Frans en Engels, voor al uw vragen over uw installatie.

Laadpalen in Brussel en verder

Hoewel onze hoofdzetel en magazijnen zich in Antwerpen bevinden, zijn we altijd snel ter plaatse in Brussel voor installaties en voorbereidende werkzaamheden. Onze dienstverlening strekt zich uit over heel België en soms zelfs daarbuiten.

Op zoek naar een betrouwbare partner voor uw laadpalen in Brussel? Kies voor FLUXA, uw expert in laadinfrastructuur.