FLUXA biedt diverse laadoplossingen op maat van bedrijven.

Laadpalen in De Haan

FLUXA is uw toonaangevende expert in het installeren van laadpalen, werkzaam in De Haan en door heel België. Met onze uitgebreide service en diepgaande ervaring zorgen wij voor een naadloze overgang naar elektrische mobiliteit.

De troeven van FLUXA als installateur van laadinfrastructuur

In De Haan zijn diverse aanbieders van laadpalen actief, maar FLUXA onderscheidt zich met de volgende voordelen:

  • Complete service: We vertrouwen niet op onderaannemers omdat we alle benodigde expertise zelf in huis hebben. Dit omvat de installatie van de laadpalen zelf, evenals alle voorbereidende omgevingswerken en elektriciteitswerken.
  • Merkneutraal: FLUXA is niet gebonden aan één merk. We installeren laadpalen van verschillende kwalitatieve merken, en bieden klanten de vrijheid om zelf een voorkeur te uiten of door ons geadviseerd te worden over de verschillende mogelijkheden.
  • Schaalbaarheid: Onze diensten zijn landelijk beschikbaar en uiterst flexibel. Dit stelt ons in staat om zowel kleine kmo’s als grote ketens met meerdere vestigingen te bedienen.
  • Maatwerk: Voor elke aanvraag creëren we een oplossing die perfect aansluit bij de specifieke behoeften van de klant. Dit kan gaan om laadpalen bij bedrijven, thuis bij werknemers, of in parkeergarages en parkings die beheerd worden door een syndicus of fleet manager.
  • Samenwerking: We bieden onze grond- en infrastructuurwerken ook aan andere installateurs van laadpalen in De Haan aan, om de overstap naar elektrische mobiliteit te versnellen.
  • Intelligent beheer: Onze slimme laadpalen optimaliseren het energieverbruik en bieden de mogelijkheid om de infrastructuur commercieel te exploiteren door diensten aan derden aan te bieden.
  • Onderhoud: Wij bieden verschillende soorten onderhoudscontracten en de mogelijkheid tot garantieverlenging aan, zodat u ook na de installatie kunt blijven rekenen op onze expertise.
  • 24/7 support: Onze helpdesk is continu bereikbaar in het Nederlands, Frans en Engels, klaar om u te helpen met elke vraag over uw installatie.

Laadpalen in De Haan en verder

Hoewel onze hoofdzetel en magazijnen zich in Antwerpen bevinden, zijn we snel in De Haan voor zowel de installatie van uw laadpalen als voorbereidende werkzaamheden. Onze diensten strekken zich echter uit over heel België en soms zelfs daarbuiten.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw laadpalen in De Haan? Kies dan voor FLUXA, uw specialist in laadinfrastructuur.