FLUXA biedt diverse laadoplossingen op maat van bedrijven.

Laadpalen in De Panne

FLUXA is uw vooraanstaande specialist in het installeren van laadpalen, actief in De Panne en in heel België. Met onze uitgebreide service en jarenlange ervaring zijn we perfect uitgerust om u te begeleiden bij de overstap naar elektrische mobiliteit.

De voordelen van kiezen voor FLUXA in De Panne

Hoewel er meerdere aanbieders van laadpalen in De Panne zijn, onderscheidt FLUXA zich met de volgende voordelen:

  • Complete service: Wij beheren alle benodigde expertise in eigen huis en werken hierdoor niet met onderaannemers. Dit omvat alles van de installatie van de laadpalen tot de vereiste voorbereidende werkzaamheden zoals omgevingsaanpassingen en elektriciteitswerken.
  • Merkneutraal: FLUXA is niet gebonden aan één specifiek merk. We installeren een breed scala aan laadpalen van diverse hoogwaardige merken, waardoor u de vrijheid heeft om zelf een keuze te maken of door ons geadviseerd te worden over de verschillende mogelijkheden.
  • Schaalbaarheid: Onze diensten zijn beschikbaar door heel België en zijn uiterst flexibel, wat ons in staat stelt zowel kleine KMO’s als grote ondernemingen met meerdere vestigingen te bedienen.
  • Maatwerk: Elke aanvraag wordt zorgvuldig behandeld om een oplossing te bieden die perfect aansluit bij de behoeften van de klant. Dit kan gaan om oplossingen voor laadpalen op bedrijfsterreinen, bij werknemers thuis, of in parkeergarages en parkings die beheerd worden door syndici of fleet managers.
  • Samenwerking: We stellen onze expertise in grond- en infrastructuurwerken ook beschikbaar aan andere installateurs van laadpalen in De Panne, wat helpt om de overgang naar elektrische mobiliteit te versnellen.
  • Intelligent beheer: Onze ‘slimme’ laadpalen optimaliseren het energieverbruik en bieden de mogelijkheid om de infrastructuur commercieel te exploiteren door diensten aan te bieden aan derden.
  • Onderhoud: Wij bieden diverse onderhoudscontracten en de mogelijkheid tot garantieverlenging aan, zodat u ook na de installatie kunt blijven rekenen op onze expertise.
  • 24/7 support: Onze helpdesk is continu bereikbaar, in het Nederlands, Frans en Engels, om u te ondersteunen met alle vragen over uw installatie.

Laadpalen in De Panne en daarbuiten

Hoewel onze hoofdzetel en magazijnen zich in Antwerpen bevinden, zijn we snel ter plaatse in De Panne voor zowel de installatie van uw laadpalen als voorbereidende werkzaamheden. Onze dienstverlening strekt zich echter uit over heel België en soms zelfs daarbuiten.

Op zoek naar een betrouwbare partner voor uw laadpalen in De Panne? Kies dan voor FLUXA, uw expert in laadinfrastructuur.