FLUXA biedt diverse laadoplossingen op maat van bedrijven.

Laadpalen in Deerlijk

FLUXA is uw expert in het plaatsen van laadpalen, niet alleen in Deerlijk maar ook elders in België. Onze uitgebreide service en jarenlange ervaring maken ons de ideale partner om u zorgeloos te laten overstappen naar elektrische mobiliteit.

De voordelen van FLUXA als uw installateur van laadinfrastructuur

Er zijn meerdere aanbieders van laadpalen in Deerlijk, maar FLUXA onderscheidt zich door unieke troeven:

  • Complete service: Wij gebruiken geen onderaannemers en hebben alle expertise in eigen huis. Dit geldt voor de installatie van de laadpalen zelf en voor alle voorbereidende omgevingswerken en elektriciteitswerken.
  • Merkneutraal: FLUXA is niet gebonden aan één specifiek merk en installeert laadpalen van verschillende kwalitatieve merken. U kunt uw voorkeur aangeven of zich laten adviseren over de diverse mogelijkheden.
  • Schaalbaarheid: FLUXA is actief in heel België en is uiterst flexibel. Wij bieden oplossingen voor kleine kmo’s, maar ook voor grote ketens met meerdere vestigingen.
  • Maatwerk: Voor elke aanvraag leveren we een oplossing die perfect afgestemd is op de behoeften van de klant. Of u nu als werkgever laadpalen nodig heeft bij uw bedrijf of bij werknemers thuis, of als syndicus of fleet manager laadpalen nodig heeft voor een parkeergarage, wij kunnen u van dienst zijn. We kunnen zelfs het plan persoonlijk presenteren op de algemene vergadering indien gewenst.
  • Samenwerking: Wij bieden ook onze expertise in grond- en infrastructuurwerken aan andere installateurs van laadpalen in Deerlijk. Door onze kennis te delen, versnellen we de transitie naar elektrische mobiliteit.
  • Intelligent beheer: Wij installeren slimme laadpalen die maximale rendementen mogelijk maken. Bovendien kunnen anderen tegen betaling gebruikmaken van uw infrastructuur.
  • Onderhoud: Wij bieden verschillende soorten onderhoudscontracten en de mogelijkheid tot garantieverlenging aan. Zo kunt u blijven vertrouwen op onze expertise, ook na de aankoop.
  • 24/7 support: Onze helpdesk is altijd bereikbaar, in het Nederlands, Frans en Engels. Voor vragen over uw installatie staan wij altijd klaar om u verder te helpen.

Laadpalen in Deerlijk en ver daarbuiten

Hoewel onze hoofdzetel en magazijnen in Antwerpen gelegen zijn, zijn we steeds snel ter plaatse in Deerlijk voor installaties of voorbereidende werkzaamheden. Onze diensten strekken zich echter uit over heel België en soms zelfs daarbuiten.

Wilt u samenwerken met een betrouwbare partner voor uw laadpalen in Deerlijk?