FLUXA biedt diverse laadoplossingen op maat van bedrijven.

Laadpalen in Denderleeuw

FLUXA is uw vertrouwde expert voor het installeren van laadpalen, actief in Denderleeuw en in heel België. Met onze allesomvattende service en jarenlange ervaring staan we klaar om u te helpen bij de overstap naar elektrische mobiliteit zonder zorgen.

De troeven van FLUXA als installateur van laadinfrastructuur

Hoewel Denderleeuw vele installateurs van laadpalen kent, onderscheidt FLUXA zich met duidelijke voordelen:

  • Complete service: Bij FLUXA maken we geen gebruik van onderaannemers. We beschikken over alle benodigde expertise in huis, van de laadpalen zelf tot alle voorbereidende omgevingswerken en elektriciteitswerken.
  • Merkneutraal: We zijn niet gebonden aan één merk en installeren laadpalen van diverse kwalitatieve merken. Wij staan klaar om uw voorkeuren te volgen of u te adviseren over de verschillende opties.
  • Schaalbaarheid: Onze operaties bestrijken heel België en we zijn buitengewoon flexibel. Dit maakt ons een betrouwbare partner voor zowel kleine kmo’s als voor grote ketens met meerdere vestigingen.
  • Maatwerk: Elke aanvraag wordt door ons nauwkeurig afgestemd op de specifieke noden van de klant. Wij zijn er voor installaties bij bedrijven en thuis bij werknemers, en voor syndici of fleet managers die laadpalen nodig hebben voor hun parkeergarages.
  • Samenwerking: We bieden onze expertise in grond- en infrastructuurwerken ook aan andere installateurs van laadpalen in Denderleeuw aan. Zo dragen we samen bij aan een snellere overgang naar elektrische mobiliteit.
  • Intelligent beheer: Onze slimme laadpalen zorgen ervoor dat u maximale rendementen kunt behalen. Het is ook mogelijk om anderen tegen betaling gebruik te laten maken van uw laadinfrastructuur.
  • Onderhoud: Wij bieden verschillende soorten onderhoudscontracten en de mogelijkheid tot garantieverlenging, zodat u ook na de installatie op onze expertise kunt blijven rekenen.
  • 24/7 support: Onze helpdesk is continu bereikbaar in het Nederlands, Frans en Engels, klaar om u te assisteren met eventuele vragen over uw installatie.

Laadpalen in Denderleeuw en daarbuiten

Hoewel onze hoofdzetel en magazijnen in Antwerpen zijn gevestigd, bieden wij snelle service in Denderleeuw voor installaties of voorbereidende werkzaamheden. Onze reikwijdte is echter veel breder; wij zijn actief in geheel België en soms zelfs daarbuiten.

Zoekt u een betrouwbare partner voor laadpalen in Denderleeuw? FLUXA staat voor u klaar.