FLUXA biedt diverse laadoplossingen op maat van bedrijven.

Laadpalen in Dendermonde

FLUXA is de toonaangevende specialist in het plaatsen van laadpalen, actief in Dendermonde en door heel België. Onze uitgebreide service en diepgaande ervaring stellen ons in staat om u moeiteloos te ondersteunen bij de overstap naar elektrische mobiliteit.

De voordelen van kiezen voor FLUXA in Dendermonde

In Dendermonde zijn er meerdere aanbieders van laadpalen, maar FLUXA onderscheidt zich door deze unieke voordelen:

  • Complete service: Wij beheren alle expertise zelf, van de installatie van de laadpalen tot de vereiste voorbereidende werken zoals omgevingsaanpassingen en elektriciteitsinstallaties.
  • Merkneutraal: FLUXA is niet gebonden aan één specifiek merk. We installeren een divers aanbod aan laadpalen van topmerken, wat u de vrijheid geeft om zelf te kiezen of door ons geadviseerd te worden over de beste opties.
  • Schaalbaarheid: Onze diensten zijn beschikbaar door heel België en zijn uiterst flexibel, geschikt voor zowel kleine KMO’s als grote bedrijfsketens met meerdere vestigingen.
  • Maatwerk: We benaderen elke aanvraag met zorg en ontwerpen oplossingen die precies aansluiten bij de specifieke behoeften van elke klant. Dit omvat oplossingen voor zowel bedrijfslocaties, thuis bij werknemers, als in parkeerfaciliteiten beheerd door syndici of fleet managers.
  • Samenwerking: We delen onze gespecialiseerde kennis in grond- en infrastructuurwerken met andere installateurs van laadpalen in Dendermonde om de overgang naar elektrische mobiliteit te bevorderen.
  • Intelligent beheer: Onze ‘slimme’ laadpalen optimaliseren het energieverbruik en bieden tevens de mogelijkheid om de infrastructuur commercieel te benutten door diensten aan te bieden aan derden.
  • Onderhoud: Wij bieden diverse onderhoudscontracten en opties voor garantieverlenging, zodat u ook na de installatie kunt blijven rekenen op onze ondersteuning.
  • 24/7 support: Onze helpdesk is continu bereikbaar in het Nederlands, Frans en Engels, klaar om u te ondersteunen met alle vragen over uw installatie.

Laadpalen in Dendermonde en daarbuiten

Hoewel onze hoofdzetel en magazijnen zich in Antwerpen bevinden, zijn we snel ter plaatse in Dendermonde voor zowel de installatie van uw laadpalen als voorbereidende werkzaamheden. Onze dienstverlening strekt zich echter uit over heel België en soms zelfs daarbuiten.

Zoekt u een betrouwbare partner voor uw laadpalen in Dendermonde? Kies dan voor FLUXA, uw specialist in laadinfrastructuur.