FLUXA biedt diverse laadoplossingen op maat van bedrijven.

Laadpalen in Destelbergen

FLUXA staat bekend als dé expert in het plaatsen van laadpalen, niet alleen in Destelbergen maar ook elders in België. Met onze uitgebreide service en jarenlange ervaring helpen we u moeiteloos de overstap te maken naar elektrische mobiliteit.

De voordelen van FLUXA als uw installateur van laadinfrastructuur

Ontdek waarom FLUXA de beste keuze is voor laadpalen in Destelbergen:

  • Complete service: Bij FLUXA maken we geen gebruik van externe onderaannemers. Ons interne team van experts staat in voor alle aspecten van het proces, van de installatie van de laadpalen tot de voorbereidende omgevingswerken en elektriciteitswerken.
  • Merkneutraal: Wij zijn niet gebonden aan één specifiek merk en bieden laadpalen aan van verschillende kwaliteitsmerken. Zo kunnen we altijd de beste oplossing vinden die aansluit bij uw behoeften en voorkeuren.
  • Schaalbaarheid: Met FLUXA bent u verzekerd van een partner die actief is in heel België en die flexibel kan inspelen op uw specifieke situatie. Of u nu een kleine onderneming bent of een grote keten met meerdere vestigingen, wij hebben de expertise en capaciteit om aan uw eisen te voldoen.
  • Maatwerk: Iedere aanvraag wordt behandeld als een uniek project, waarbij we streven naar een oplossing die perfect is afgestemd op uw noden. Of het nu gaat om laadpalen voor uw bedrijf, bij werknemers thuis, of in een parkeergarage beheerd door een syndicus of fleet manager, wij leveren maatwerk van de hoogste kwaliteit.
  • Samenwerking: Ook andere installateurs in Destelbergen kunnen profiteren van onze expertise op het gebied van grond- en infrastructuurwerken. Door samen te werken geven we de overgang naar elektrische mobiliteit een extra impuls.
  • Intelligent beheer: Onze slimme laadpalen bieden niet alleen een maximaal rendement, maar kunnen ook worden gebruikt door anderen tegen betaling, waardoor extra inkomsten worden gegenereerd.
  • Onderhoud: Bij FLUXA bieden we verschillende onderhoudscontracten en garantieverlengingen aan, zodat u ook na de installatie op onze expertise kunt blijven rekenen.
  • 24/7 support: Onze helpdesk staat 24/7 voor u klaar, in het Nederlands, Frans en Engels.

Laadpalen in Destelbergen en daarbuiten

Hoewel onze hoofdvestiging in Antwerpen is gevestigd, zijn we snel ter plaatse in Destelbergen voor zowel installaties als voorbereidende werkzaamheden. Onze service strekt zich echter uit over heel België en soms zelfs daarbuiten.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw laadpalen in Destelbergen? Kies voor FLUXA, uw specialist in laadinfrastructuur.