FLUXA biedt diverse laadoplossingen op maat van bedrijven.

Laadpalen in Diksmuide

FLUXA is toonaangevend in het installeren van laadpalen, met een uitgebreid netwerk in Diksmuide en over heel België. Onze diepgaande expertise en omvattende service garanderen een soepele overgang naar elektrische mobiliteit voor al onze klanten.

De voordelen van FLUXA als installateur van laadinfrastructuur in Diksmuide

Diksmuide herbergt diverse aanbieders van laadpalen, maar FLUXA biedt onderscheidende voordelen:

  • Complete service: Bij FLUXA vertrouwen we niet op onderaannemers. Alle expertise, van de directe installatie van de laadpalen tot de noodzakelijke voorbereidende werkzaamheden zoals omgevingsaanpassingen en elektrische installaties, wordt intern beheerd.
  • Merkneutraal: FLUXA is niet gebonden aan specifieke merken. We installeren een breed scala aan laadpalen van diverse hoogwaardige merken, wat u de vrijheid geeft om te kiezen of advies te vragen over de optimale opties voor uw behoeften.
  • Schaalbaarheid: Onze diensten zijn beschikbaar door heel België en zijn uiterst flexibel, waardoor we zowel kleine bedrijven als grote multinationale ondernemingen effectief kunnen bedienen.
  • Maatwerk: We behandelen elke aanvraag individueel, en streven ernaar om oplossingen te ontwerpen die perfect aansluiten bij de specifieke eisen van elke klant, of het nu gaat om installaties op commerciële locaties, bij werknemers thuis, of in parkeerfaciliteiten die beheerd worden door syndici of fleet managers.
  • Samenwerking: We delen actief onze grond- en infrastructuurwerken met andere laadpaal installateurs in Diksmuide, om de overstap naar elektrische mobiliteit te stimuleren.
  • Intelligent beheer: Onze geavanceerde slimme laadpalen bieden niet alleen een optimalisatie van het energieverbruik maar creëren ook mogelijkheden om de infrastructuur commercieel te benutten door diensten aan derden aan te bieden.
  • Onderhoud: Ons uitgebreid aanbod van onderhoudscontracten en garantieverlengingen verzekert langdurige ondersteuning na de installatie.
  • 24/7 support: Onze klantenservice is altijd beschikbaar in het Nederlands, Frans en Engels om u te assisteren met elke vraag of elk probleem betreffende uw installatie.

Laadpalen in Diksmuide en daarbuiten

Hoewel onze centrale vestiging en magazijnen in Antwerpen gelegen zijn, zijn we snel ter plaatse in Diksmuide voor zowel de installatie van uw laadpalen als voorbereidende werkzaamheden. Onze dienstverlening strekt zich echter uit over het hele land en soms zelfs daarbuiten.

Zoekt u een betrouwbare partner voor uw laadpalen in Diksmuide? Kies dan voor FLUXA, uw specialist in laadinfrastructuur.