FLUXA biedt diverse laadoplossingen op maat van bedrijven.

Laadpalen in Edegem

FLUXA staat bekend als dé expert in de installatie van laadpalen, werkzaam in Edegem en overal in België. Onze diepgaande expertise en uitgebreide service zorgen ervoor dat de overgang naar elektrische mobiliteit soepel en zonder zorgen verloopt.

Waarom kiezen voor FLUXA in Edegem

Hoewel de markt in Edegem diverse aanbieders van laadpalen kent, biedt FLUXA distinctieve voordelen die ons onderscheiden:

  • Complete service: FLUXA beheert alle expertise intern, zonder afhankelijkheid van onderaannemers. Dit omvat alles van de daadwerkelijke installatie van laadpalen tot de uitvoering van noodzakelijke voorbereidende werken zoals omgevingsaanpassingen en elektrische installaties.
  • Merkneutraal: Bij FLUXA zijn we niet gelieerd aan specifieke merken, wat betekent dat we een breed assortiment aan laadpalen van diverse gerenommeerde fabrikanten aanbieden. Klanten hebben de vrijheid om hun voorkeur te uiten of kunnen kiezen voor onze begeleiding bij het maken van hun keuze.
  • Schaalbaarheid: Onze diensten zijn landelijk beschikbaar en kenmerken zich door een hoge mate van aanpasbaarheid, geschikt voor zowel kleine ondernemingen als grote nationale bedrijfsketens.
  • Maatwerk: Elk project wordt op maat gemaakt, met nauwkeurige afstemming op de individuele behoeften van de klant. Dit omvat laadoplossingen voor zowel commerciële locaties als residentiële instellingen, en zelfs parkeerstructuren die beheerd worden door syndici of fleetmanagers.
  • Samenwerking: Wij bieden onze expertise in infrastructuurwerken aan andere laadpaalinstallateurs in Edegem aan, om samen de overgang naar duurzame mobiliteit te versnellen.
  • Intelligent beheer: Onze geavanceerde slimme laadpalen optimaliseren niet alleen het energiegebruik, maar stellen klanten ook in staat om commerciële diensten aan te bieden, waardoor anderen tegen een vergoeding gebruik kunnen maken van de laadinfrastructuur.
  • Onderhoud: We bieden een reeks onderhoudsopties en garantieverlengingen aan om langdurige betrouwbaarheid en ondersteuning te garanderen.
  • 24/7 support: Onze meertalige helpdesk is 24/7 beschikbaar in het Nederlands, Frans en Engels om u te ondersteunen met elke vraag of elk probleem dat u heeft over uw installatie.

Laadpalen in Edegem en verder

Onze strategische locatie in Antwerpen maakt snelle serviceverlening in Edegem mogelijk, niet alleen voor installaties, maar ook voor alle voorbereidende werkzaamheden. Onze diensten reiken echter veel verder, met activiteiten door het gehele land en soms zelfs daarbuiten.

Zoekt u een betrouwbare expert voor uw laadpalen in Edegem? Kies dan voor FLUXA, uw specialist in elektrische laadoplossingen.