FLUXA biedt diverse laadoplossingen op maat van bedrijven.

Laadpalen in Erpe-Mere

FLUXA is uw toonaangevende expert in de installatie van laadpalen, actief in Erpe-Mere en door heel België. Onze allesomvattende service en uitgebreide expertise bieden de perfecte ondersteuning voor uw overstap naar elektrische mobiliteit.

Waarom kiezen voor FLUXA in Erpe-Mere?

Erpe-Mere herbergt verschillende aanbieders van laadpalen, maar FLUXA springt eruit met onze unieke aanpak:

  • Complete service: We beheren alle aspecten van onze dienstverlening zelf, zonder de inzet van onderaannemers. Dit omvat zowel de installatie van de laadpalen als alle bijbehorende voorbereidende werken zoals terrein- en elektriciteitswerken.
  • Merkneutraal: FLUXA is onafhankelijk van fabrikanten en biedt een breed assortiment aan kwalitatieve laadpalen van diverse merken. Wij staan klaar om uw voorkeuren te respecteren of u te adviseren over de beste keuzes.
  • Schaalbaarheid: Onze diensten zijn beschikbaar in heel België en zijn extreem flexibel, waardoor we zowel kleine kmo’s als grote bedrijven met meerdere locaties kunnen bedienen.
  • Maatwerk: Wij leveren gepersonaliseerde oplossingen die precies aansluiten op de behoeften van de klant. Of het nu gaat om bedrijfslocaties of om installaties bij werknemers thuis, wij bieden maatwerk.
  • Samenwerking: In Erpe-Mere delen we onze expertise in grond- en infrastructuurwerken met andere installateurs om de overgang naar elektrische mobiliteit te versnellen.
  • Intelligent beheer: Onze slimme laadpalen bieden optimale efficiëntie en de mogelijkheid om de infrastructuur commercieel te exploiteren, wat een potentieel extra inkomen genereert.
  • Onderhoud: Wij bieden verschillende onderhoudscontracten en garantieverlengingen aan, waardoor u langdurig kunt rekenen op onze betrouwbare service.
  • 24/7 support: Onze helpdesk is altijd bereikbaar, dag en nacht, in meerdere talen, voor ondersteuning bij al uw vragen.

FLUXA’s bereik vanuit Antwerpen

Hoewel ons hoofdkantoor en magazijnen zich in Antwerpen bevinden, garanderen we snelle en efficiënte service in Erpe-Mere voor zowel installatie als voorbereiding. Onze diensten strekken zich echter uit over heel België en soms zelfs daarbuiten.

Bent u in Erpe-Mere op zoek naar een betrouwbare partner voor uw laadpalen? Overweeg dan FLUXA, waar kwaliteit en klanttevredenheid voorop staan.