FLUXA biedt diverse laadoplossingen op maat van bedrijven.

Laadpalen in Evergem

FLUXA, expert in het plaatsen van laadpalen, biedt zijn diensten aan in Evergem en de rest van België. Onze uitgebreide service en diepgaande ervaring garanderen een naadloze overgang naar elektrische mobiliteit voor onze klanten.

De troeven van FLUXA als installateur van laadinfrastructuur in Evergem

Met meerdere aanbieders van laadpalen in Evergem, onderscheidt FLUXA zich door unieke voordelen:

  • Complete service: Bij FLUXA zijn geen onderaannemers betrokken. We beheren alle noodzakelijke expertises zelf, waaronder de installatie van laadpalen en voorbereidende omgevings- en elektriciteitswerken.
  • Merkneutraal: Wij zijn niet gebonden aan specifieke merken, maar bieden een assortiment van verschillende hoogwaardige laadpalen aan. Of u nu een voorkeur hebt of advies wenst over de opties, wij staan voor u klaar.
  • Schaalbaarheid: Onze diensten zijn landelijk beschikbaar, met de flexibiliteit om zowel kleine kmo’s als grote ketens met meerdere vestigingen te bedienen.
  • Maatwerk: Voor elke aanvraag ontwerpen we een oplossing die perfect is afgestemd op de specifieke behoeften van de klant. Dit omvat installaties op bedrijfslocaties, bij werknemers thuis, of voor parkeerfaciliteiten beheerd door syndici of fleet managers.
  • Samenwerking: Wij staan open voor samenwerking met andere installateurs in Evergem, door onze kennis van grond- en infrastructuurwerken te delen om de transitie naar elektrische mobiliteit te versnellen.
  • Intelligent beheer: Onze slimme laadpalen zijn ontworpen om een maximaal rendement te bieden. Daarnaast bieden ze de mogelijkheid om anderen tegen betaling gebruik te laten maken van de installatie.
  • Onderhoud: Wij bieden verschillende onderhoudscontracten en de mogelijkheid tot garantieverlenging, waardoor klanten ook na de installatie op onze expertise kunnen blijven rekenen.
  • 24/7 support: Onze klantenservice is continu bereikbaar in het Nederlands, Frans en Engels om u te helpen met vragen over uw installatie.

Laadpalen van Antwerpen tot Evergem en daarbuiten

Hoewel onze hoofdzetel en magazijnen in Antwerpen zijn gevestigd, zijn we altijd snel ter plaatse in Evergem voor installaties of voorbereidende werkzaamheden. Onze diensten zijn beschikbaar in heel België en soms zelfs daarbuiten.

Op zoek naar een betrouwbare partner voor uw laadpalen in Evergem? Kies voor FLUXA, waar kwaliteit en klanttevredenheid onze prioriteit zijn.