FLUXA biedt diverse laadoplossingen op maat van bedrijven.

Laadpalen in Geel

FLUXA is de toonaangevende expert in het installeren van laadpalen, werkzaam in Geel en door heel België. Onze allesomvattende service en jarenlange ervaring maken het voor u eenvoudig om over te stappen naar elektrische mobiliteit.

De troeven van FLUXA als installateur van laadinfrastructuur

In Geel zijn diverse aanbieders van laadpalen actief, maar FLUXA onderscheidt zich door een aantal belangrijke voordelen:

  • Complete service: Wij maken geen gebruik van onderaannemers. Alle expertise, van de installatie van laadpalen tot de vereiste voorbereidende omgevingswerken en elektriciteitswerken, hebben we in eigen beheer.
  • Merkneutraal: FLUXA is niet verbonden aan één specifiek merk. Wij installeren laadpalen van diverse topmerken, waardoor klanten vrij zijn om hun voorkeur te kiezen of zich te laten adviseren over de verschillende mogelijkheden.
  • Schaalbaarheid: Onze diensten zijn beschikbaar in heel België en zijn uiterst flexibel. Dit stelt ons in staat om zowel kleine kmo’s als grote ondernemingen met meerdere vestigingen van dienst te zijn.
  • Maatwerk: Elke aanvraag wordt zorgvuldig behandeld om een oplossing te ontwerpen die naadloos aansluit bij de specifieke behoeften van de klant. Dit omvat installaties bij bedrijven, thuis bij werknemers, of in parkeerfaciliteiten die beheerd worden door een syndicus of fleet manager.
  • Samenwerking: We delen onze expertise in grond- en infrastructuurwerken met andere installateurs van laadpalen in Geel, om samen de transitie naar elektrische mobiliteit te versnellen.
  • Intelligent beheer: Onze slimme laadpalen optimaliseren het energieverbruik en bieden ook de mogelijkheid om de infrastructuur commercieel te exploiteren door diensten aan te bieden aan derden.
  • Onderhoud: Wij bieden verschillende soorten onderhoudscontracten en de mogelijkheid tot garantieverlenging aan, zodat u ook na de installatie van uw laadpalen kunt blijven rekenen op onze deskundigheid.
  • 24/7 support: Onze helpdesk is continu bereikbaar in het Nederlands, Frans en Engels, klaar om u te ondersteunen met alle vragen over uw installatie.

Laadpalen in Geel en verder

Hoewel onze hoofdzetel en magazijnen zich in Antwerpen bevinden, zijn we snel ter plaatse in Geel voor zowel de installatie van uw laadpalen als voorbereidende werkzaamheden. Onze dienstverlening strekt zich echter uit over heel België en soms zelfs daarbuiten.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw laadpalen in Geel? Kies dan voor FLUXA, uw specialist in laadinfrastructuur.