FLUXA biedt diverse laadoplossingen op maat van bedrijven.

Laadpalen in Genk

FLUXA is uw vooraanstaande specialist in het plaatsen van laadpalen, actief in Genk en de rest van België. Met onze uitgebreide service en jarenlange ervaring zijn we uitstekend uitgerust om u te ondersteunen bij de overstap naar elektrische mobiliteit.

Waarom kiezen voor FLUXA in Genk

Ondanks dat Genk verschillende aanbieders van laadpalen kent, onderscheidt FLUXA zich met unieke voordelen:

  • Complete service: Wij zijn volledig zelfvoorzienend en gebruiken geen onderaannemers. Dit geldt voor alle aspecten van onze dienst, van de installatie van de laadpalen tot de vereiste voorbereidende omgevings- en elektriciteitswerken.
  • Merkneutraal: FLUXA is niet gebonden aan één specifiek merk. We installeren een breed scala aan laadpalen van verschillende kwalitatieve merken, biedend de vrijheid aan klanten om zelf een voorkeur te kiezen of door ons geadviseerd te worden over de beste opties.
  • Schaalbaarheid: Onze diensten zijn landelijk beschikbaar en we zijn uiterst flexibel, geschikt voor zowel kleine KMO’s als voor grote bedrijfsketens met meerdere vestigingen.
  • Maatwerk: We behandelen elke aanvraag individueel om een oplossing te bieden die perfect aansluit bij de behoeften van de klant. Dit omvat oplossingen voor laadpalen op bedrijfslocaties, thuis bij werknemers, of in parkeerfaciliteiten beheerd door syndici of fleet managers.
  • Samenwerking: We bieden onze expertise in grond- en infrastructuurwerken ook aan aan andere installateurs van laadpalen in Genk, wat bijdraagt aan een versnelde transitie naar elektrische mobiliteit.
  • Intelligent beheer: Onze ‘slimme’ laadpalen optimaliseren het energieverbruik en bieden de mogelijkheid om de infrastructuur commercieel te benutten door diensten aan derden aan te bieden.
  • Onderhoud: Wij bieden diverse onderhoudscontracten en de mogelijkheid tot garantieverlenging aan, zodat klanten ook na de installatie op onze expertise kunnen blijven rekenen.
  • 24/7 support: Onze helpdesk is altijd bereikbaar, in het Nederlands, Frans en Engels, klaar om ondersteuning te bieden bij elke vraag over uw installatie.

Laadpalen in Genk en verder

Hoewel onze hoofdzetel en magazijnen zich in Antwerpen bevinden, zijn we snel inzetbaar in Genk voor zowel de installatie van uw laadpalen als voorbereidende werkzaamheden. Onze diensten strekken zich echter uit over heel België en soms zelfs daarbuiten.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw laadpalen in Genk? Kies dan voor FLUXA, uw deskundige in laadinfrastructuur.