FLUXA biedt diverse laadoplossingen op maat van bedrijven.

Laadpalen in Gent

FLUXA is uw toonaangevende expert in het installeren van laadpalen, niet alleen in Gent maar ook door heel België. Met onze volledige service en uitgebreide ervaring staan we garant voor een naadloze overgang naar elektrische mobiliteit.

Voordelen van kiezen voor FLUXA als uw laadinfrastructuur installateur

We erkennen natuurlijk dat er meerdere aanbieders van laadpalen in Gent actief zijn. Dit zijn enkele redenen waarom FLUXA voor u het verschil kan maken:

  • Volledige service: Bij FLUXA werken we niet met onderaannemers. Alle expertise, van de installatie van de laadpalen tot de voorbereidende grond- en elektriciteitswerken, hebben we zelf in huis.
  • Merkonafhankelijk: We zijn niet gelieerd aan één merk. We installeren laadpalen van verschillende topmerken. Heeft u een voorkeur of wilt u advies over de opties? Bij ons kan alles!
  • Schaalbaarheid: FLUXA bedient heel België. Zowel kleine kmo’s als grote bedrijfsketens kunnen op onze flexibele diensten rekenen.
  • Maatwerk: Elk verzoek is uniek en wij zorgen voor een oplossing die perfect aansluit bij uw behoeften. Dit kan bij uw bedrijf zijn of zelfs bij werknemers thuis. Ook voor syndici of fleet managers zijn wij een geschikte partner voor laadoplossingen in parkeergarages en op parkeerplaatsen. Indien gewenst kunnen wij het dossier zelf komen voorstellen op de algemene vergadering.
  • Samenwerking: Andere installateurs van laadpalen in Gent kunnen ook profiteren van onze expertise in grond- en infrastructuurwerken. Zo gaat de switch naar EV-mobility nog sneller.
  • Intelligent beheer: Onze slimme laadpalen maximaliseren het rendement en bieden de mogelijkheid om anderen tegen betaling gebruik te laten maken van uw infrastructuur.
  • Onderhoud: We bieden diverse onderhoudscontracten en garantieverlengingen aan, zodat u ook na aankoop op ons kunt rekenen.
  • 24/7 support: Onze helpdesk is altijd bereikbaar in het Nederlands, Frans en Engels. Voor vragen over uw installatie staan wij altijd klaar om u te helpen.

Laadpalen in Gent en verder

Hoewel onze hoofdzetel en magazijnen zich in de provincie Antwerpen bevinden, zijn we snel ter plaatse in Gent voor de installatie van uw laadpalen of voorbereidende werkzaamheden. Onze diensten strekken zich echter uit over heel België en soms zelfs daarbuiten.

Kies voor FLUXA, uw betrouwbare partner voor laadpalen in Gent!