FLUXA biedt diverse laadoplossingen op maat van bedrijven.

Laadpalen in Geraardsbergen

FLUXA is de toonaangevende expert in het installeren van laadpalen, actief in Geraardsbergen en door heel België. Onze allesomvattende service en jarenlange ervaring zorgen voor een soepele overstap naar elektrische mobiliteit.

De troeven van FLUXA als installateur van laadinfrastructuur

Hoewel er verschillende installateurs van laadpalen in Geraardsbergen actief zijn, onderscheidt FLUXA zich door de volgende voordelen:

  • Complete service: Wij maken geen gebruik van onderaannemers, omdat alle expertise van de installatie van laadpalen tot de noodzakelijke voorbereidende werken, zoals omgevingsaanpassingen en elektriciteitswerken, in eigen huis aanwezig is.
  • Merkneutraal: FLUXA is niet gebonden aan één specifiek merk. Wij installeren laadpalen van diverse kwalitatieve merken, waardoor u de vrijheid heeft om zelf een keuze te maken of door ons geadviseerd te worden over de beste opties.
  • Schaalbaarheid: Onze diensten zijn landelijk beschikbaar en uiterst flexibel, geschikt voor zowel kleine kmo’s als grote ondernemingen met meerdere vestigingen.
  • Maatwerk: Elke aanvraag wordt zorgvuldig behandeld om een oplossing te bieden die perfect is afgestemd op de behoeften van de klant. Dit kan gaan om laadpalen bij bedrijven, thuis bij werknemers, of in parkeerfaciliteiten die beheerd worden door een syndicus of fleet manager.
  • Samenwerking: We bieden onze grond- en infrastructuurwerken ook aan andere installateurs van laadpalen in Geraardsbergen aan, om de transitie naar elektrische mobiliteit te bevorderen.
  • Intelligent beheer: Onze slimme laadpalen optimaliseren het energieverbruik en bieden ook de mogelijkheid om de infrastructuur commercieel te exploiteren door diensten aan derden aan te bieden.
  • Onderhoud: Wij bieden diverse onderhoudscontracten en de mogelijkheid tot garantieverlenging aan, zodat u ook na de installatie kunt blijven rekenen op onze expertise.
  • 24/7 support: Onze helpdesk is continu bereikbaar in het Nederlands, Frans en Engels, klaar om u te helpen met elke vraag over uw installatie.

Laadpalen in Geraardsbergen en verder

Hoewel onze hoofdzetel en magazijnen zich in Antwerpen bevinden, zijn we snel ter plaatse in Geraardsbergen voor zowel de installatie van uw laadpalen als voorbereidende werkzaamheden. Onze diensten strekken zich echter uit over heel België en soms zelfs daarbuiten.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw laadpalen in Geraardsbergen? Kies dan voor FLUXA, uw specialist in laadinfrastructuur.