FLUXA biedt diverse laadoplossingen op maat van bedrijven.

Laadpalen in Halle

FLUXA is uw vooraanstaande expert in het installeren van laadpalen, actief in Halle en door heel België. Onze complete service en jarenlange ervaring zorgen ervoor dat u moeiteloos kunt overstappen naar elektrische mobiliteit.

Unieke voordelen van FLUXA als installateur van laadpalen in Halle

Met meerdere aanbieders in Halle, onderscheidt FLUXA zich met deze specifieke troeven:

  • Complete service: FLUXA maakt geen gebruik van onderaannemers en heeft alle expertise in huis om zowel de laadpalen zelf te installeren als alle benodigde voorbereidende omgevings- en elektriciteitswerken uit te voeren.
  • Merkneutraal: Wij zijn niet gebonden aan specifieke merken en bieden laadpalen aan van verschillende kwaliteitsmerken. Klanten hebben de vrijheid om hun voorkeur te kiezen of kunnen advies inwinnen over de diverse beschikbare opties.
  • Schaalbaarheid: FLUXA is actief in heel België en onze diensten zijn zeer flexibel, geschikt voor zowel kleine kmo’s als grote ketens met meerdere locaties.
  • Maatwerk: Wij ontwerpen oplossingen die naadloos aansluiten bij de specifieke behoeften van onze klanten, of het nu gaat om installaties op zakelijke locaties, bij werknemers thuis, of voor parkeerfaciliteiten die door syndici of fleet managers worden beheerd.
  • Samenwerking: In Halle delen we onze expertise in grond- en infrastructuurwerken met andere installateurs, om de transitie naar elektrische mobiliteit te versnellen.
  • Intelligent beheer: Onze slimme laadpalen zijn ontworpen om maximale efficiëntie te bieden en stellen klanten in staat om de infrastructuur ook commercieel te exploiteren, wat extra inkomsten kan genereren.
  • Onderhoud: Wij bieden verschillende onderhoudscontracten en mogelijkheden voor garantieverlenging aan, zodat onze klanten ook na de aankoop op onze expertise kunnen blijven rekenen.
  • 24/7 support: Onze helpdesk is continu bereikbaar, in het Nederlands, Frans en Engels, om u bij te staan met eventuele vragen over uw installatie.

Dienstverlening vanuit Antwerpen naar Halle en verder

Hoewel onze hoofdzetel en magazijnen in Antwerpen gelegen zijn, garanderen we snelle service in Halle voor installaties en voorbereidende werkzaamheden. Ons bereik strekt zich echter uit over heel België en soms zelfs daarbuiten.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor laadpalen in Halle? Kies voor FLUXA, waar kwaliteit en klantenservice voorop staan.