FLUXA biedt diverse laadoplossingen op maat van bedrijven.

Laadpalen in Hamme

FLUXA is uw vertrouwde specialist voor de installatie van laadpalen, actief in Hamme en door heel België. Onze integrale service en langdurige ervaring staan garant voor een moeiteloze transitie naar elektrische mobiliteit.

De voordelen van FLUXA als installateur van laadinfrastructuur in Hamme

Hoewel Hamme verschillende aanbieders van laadpalen kent, biedt FLUXA aanzienlijke voordelen:

  • Complete service: Wij zijn volledig onafhankelijk van onderaannemers. Alle expertise, van de installatie van de laadpalen tot essentiële voorbereidende werkzaamheden zoals omgevingsaanpassingen en elektriciteitswerken, wordt intern beheerd.
  • Merkneutraal: FLUXA werkt niet exclusief met één merk. Wij installeren een verscheidenheid aan laadpalen van topmerken, wat klanten de mogelijkheid biedt om zelf te kiezen of door ons geadviseerd te worden over de optimale keuzes.
  • Schaalbaarheid: Onze diensten zijn beschikbaar in heel België en zijn uiterst aanpasbaar, waardoor we zowel kmo’s als grote ondernemingen effectief kunnen bedienen.
  • Maatwerk: Elke aanvraag wordt op individuele basis behandeld, met oplossingen die exact aansluiten bij de specifieke behoeften van de klant, of dit nu op bedrijfslocaties, bij werknemers thuis of in parkeerfaciliteiten beheerd door syndici of fleet managers is.
  • Samenwerking: Wij bieden onze expertise in grond- en infrastructuurwerken ook aan andere installateurs van laadpalen in Hamme aan, om zo gezamenlijk de overstap naar elektrische mobiliteit te versnellen.
  • Intelligent beheer: Onze geavanceerde slimme laadpalen optimaliseren het energieverbruik en stellen klanten in staat om hun laadinfrastructuur commercieel te exploiteren door diensten aan derden aan te bieden.
  • Onderhoud en ondersteuning: We bieden een uitgebreid scala aan onderhoudscontracten en garantieverlengingen, zodat u verzekerd bent van voortdurende ondersteuning na de installatie.
  • 24/7 support: Onze helpdesk is continu beschikbaar in het Nederlands, Frans en Engels, om te helpen met alle vragen over uw installatie.

Laadpalen in Hamme en verder

Hoewel onze hoofdvestiging en magazijnen zich in Antwerpen bevinden, zijn we snel ter plaatse in Hamme voor zowel de installatie van uw laadpalen als voorbereidende werkzaamheden. Onze diensten strekken zich uit over het hele land en soms zelfs daarbuiten.

Op zoek naar een betrouwbare partner voor uw laadpalen in Hamme? Kies dan voor FLUXA, uw expert in laadinfrastructuur.