FLUXA biedt diverse laadoplossingen op maat van bedrijven.

Laadpalen in Hasselt

FLUXA is uw voorkeurspartner voor het installeren van laadpalen, actief in Hasselt en de rest van België. Onze uitgebreide service en diepgaande ervaring maken het gemakkelijk voor u om over te stappen naar elektrische voertuigen.

Waarom kiezen voor FLUXA als uw laadpaal specialist

In Hasselt zijn er diverse aanbieders van laadpalen, maar hier is waarom FLUXA zich onderscheidt:

  • Complete service: We werken niet met onderaannemers en hebben alle kennis zelf in huis. Dit geldt niet alleen voor het installeren van de laadpalen, maar ook voor alle noodzakelijke voorbereidingen en elektriciteitswerken.
  • Merkneutraal: FLUXA kiest vrij tussen diverse hoogwaardige merken laadpalen. Wilt u zelf een keuze maken of heeft u liever advies over uw opties? Bij ons kan alles!
  • Schaalbaarheid: Onze diensten zijn beschikbaar door heel België. Zowel voor kleine kmo’s als voor grote ketens bieden we passende laadoplossingen.
  • Maatwerk: Voor elke aanvraag voorzien we een op maat gemaakte oplossing die aansluit bij de specifieke behoeften van onze klanten. Dit omvat laadoplossingen bij bedrijven, thuis of in parkeergarages, afhankelijk van uw behoeften als werkgever, syndicus of fleet manager.
  • Samenwerking: We bieden ook onze gespecialiseerde grond- en infrastructuurwerken aan voor andere laadpaal installateurs in Hasselt, om samen de overstap naar elektrische mobiliteit te versnellen.
  • Intelligent beheer: Onze slimme laadpalen verhogen het rendement en bieden de mogelijkheid tot commercieel gebruik door derden, tegen vergoeding.
  • Onderhoud: Ons aanbod omvat diverse onderhoudscontracten en opties voor garantieverlenging, zodat u ook na de installatie op onze steun kunt rekenen.
  • 24/7 support: Onze helpdesk is altijd bereikbaar, in het Nederlands, Frans, en Engels, om al uw vragen te beantwoorden.

Laadpalen in Hasselt en verder

Hoewel ons hoofdkantoor en onze magazijnen in Antwerpen gevestigd zijn, kunnen we snel in Hasselt ter plaatse zijn voor installaties en voorbereidingen. Onze services zijn echter beschikbaar in heel België en soms zelfs daarbuiten.

Op zoek naar een betrouwbare partner voor uw laadpalen in Hasselt? Kies voor FLUXA!