FLUXA biedt diverse laadoplossingen op maat van bedrijven.

Laadpalen in Heist-op-den-Berg

FLUXA, met expertise in het installeren van laadpalen, is actief in Heist-op-den-Berg en heel België. Onze allesomvattende service en diepgaande ervaring helpen klanten een zorgeloze overstap te maken naar elektrische mobiliteit.

Waarom kiezen voor FLUXA voor de installatie van uw laadpalen?

Hoewel Heist-op-den-Berg vele aanbieders van laadpalen heeft, biedt FLUXA unieke voordelen die ons onderscheiden:

  • Complete service: FLUXA werkt niet met onderaannemers. Wij beschikken over alle nodige expertise intern om zowel de installatie van de laadpalen te beheren als alle voorbereidende omgevings- en elektriciteitswerken uit te voeren.
  • Merkneutraal: We zijn niet gebonden aan één merk, maar bieden een breed assortiment aan laadpalen van diverse topmerken. Klanten kunnen hun eigen voorkeuren aangeven of advies inwinnen over de beste opties voor hun situatie.
  • Schaalbaarheid: FLUXA’s diensten strekken zich uit over heel België, met een flexibiliteit die geschikt is voor zowel kleine ondernemingen als grote ketens met meerdere vestigingen.
  • Maatwerk: Wij bieden maatwerk dat perfect aansluit op de specifieke eisen van elke klant. Dit omvat niet alleen installaties op commerciële locaties, maar ook oplossingen voor werknemers thuis of voor parkeerfaciliteiten beheerd door syndici of fleet managers.
  • Samenwerking: In Heist-op-den-Berg delen we onze kennis van grond- en infrastructuurwerken met andere installateurs om samen de overstap naar elektrische mobiliteit te versnellen.
  • Intelligent beheer: Onze slimme laadpalen zijn ontworpen om een maximale efficiëntie te bieden en bieden de mogelijkheid voor commercieel gebruik, wat extra inkomsten kan genereren voor onze klanten.
  • Onderhoud: We bieden diverse onderhoudscontracten en de optie voor garantieverlenging, zodat klanten langdurig kunnen vertrouwen op onze ondersteuning.
  • 24/7 support: Onze helpdesk is altijd bereikbaar, dag en nacht, in meerdere talen, om ondersteuning te bieden bij vragen over installaties.

FLUXA in Heist-op-den-Berg en daarbuiten

Hoewel onze hoofdzetel en magazijnen zich in Antwerpen bevinden, zorgt dit ervoor dat we snel ter plaatse kunnen zijn in Heist-op-den-Berg voor zowel de installatie van laadpalen als voorbereidende werkzaamheden. Ons bereik gaat echter verder dan lokale service, met diensten die heel België en soms zelfs internationaal omvatten.

Zoekt u een betrouwbare partner voor laadpalen in Heist-op-den-Berg? FLUXA biedt een ongeëvenaarde service en kwaliteit, waarbij klanttevredenheid altijd voorop staat.