FLUXA biedt diverse laadoplossingen op maat van bedrijven.

Laadpalen in Herentals

FLUXA is dé specialist in de installatie van laadpalen, actief in Herentals en door heel België. Onze omvattende service en rijke ervaring zorgen voor een probleemloze overgang naar elektrische mobiliteit voor alle klanten.

Voordelen van kiezen voor laadpalen van FLUXA in Herentals

Met meerdere installateurs van laadpalen actief in Herentals, onderscheidt FLUXA zich met de volgende kenmerken:

  • Complete service: We werken niet met onderaannemers, omdat we alle noodzakelijke expertise zelf in huis hebben. Dit omvat zowel de installatie van laadpalen als de voorbereidende omgevings- en elektriciteitswerken.
  • Merkneutraal: FLUXA is niet gebonden aan één specifiek merk. We installeren een verscheidenheid aan kwalitatieve laadpalen van verschillende merken. Dit geeft klanten de vrijheid om te kiezen of advies te vragen over de beste opties.
  • Schaalbaarheid: Onze diensten zijn beschikbaar over heel België en zijn aanpasbaar aan zowel de behoeften van kleine kmo’s als grote bedrijven met meerdere vestigingen.
  • Maatwerk: Wij bieden maatwerk dat perfect aansluit bij de individuele behoeften van elke klant. Dit kan voor zowel zakelijke locaties, thuis bij werknemers, als voor parkeerfaciliteiten die beheerd worden door syndici of fleet managers.
  • Samenwerking: FLUXA stimuleert samenwerking met andere installateurs in Herentals door onze expertise in grond- en infrastructuurwerken te delen, om zo de elektrische mobiliteit verder te bevorderen.
  • Intelligent beheer: Onze slimme laadpalen bieden optimale prestaties en stellen klanten in staat hun infrastructuur commercieel te benutten, wat leidt tot extra inkomstenmogelijkheden.
  • Onderhoud: We bieden een verscheidenheid aan onderhoudscontracten en de optie voor garantieverlenging, zodat u ook na installatie op onze ondersteuning kunt rekenen.
  • 24/7 support: Onze klantenservice is continu bereikbaar, in het Nederlands, Frans, en Engels, om ondersteuning te bieden bij elke vraag of uitdaging.

Diensten vanuit Antwerpen naar Herentals en daarbuiten

Onze centrale locatie in Antwerpen stelt ons in staat om snel en efficiënt diensten te leveren in Herentals, inclusief installatie en voorbereidende werkzaamheden. Onze reikwijdte strekt zich echter uit over heel België en soms zelf verder.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor laadpalen in Herentals? Overweeg FLUXA, waar kwaliteit en klanttevredenheid gegarandeerd zijn.