FLUXA biedt diverse laadoplossingen op maat van bedrijven.

Laadpalen in Herzele

FLUXA is prominent aanwezig in de markt van laadpaalinstallaties, met een breed scala aan laadpalen in Herzele en daarbuiten. Onze grondige aanpak en uitgebreide expertise maken ons tot de ideale partner voor uw overstap naar elektrische voertuigen.

De voordelen van een partnership met FLUXA voor laadpalen in Herzele

Ondanks de concurrentie op de markt van laadpalen in Herzele, biedt FLUXA voordelen die ons onderscheiden:

  • Complete service: Wij werken niet met onderaannemers. Al onze projecten, van installatie tot de noodzakelijke voorbereidende werkzaamheden, worden uitgevoerd door onze eigen gekwalificeerde teams.
  • Merkneutraal: FLUXA heeft geen exclusieve banden met specifieke fabrikanten, waardoor wij een breed assortiment aan laadpalen van diverse gerenommeerde merken kunnen bieden. Dit stelt ons in staat om neutraal advies te geven dat volledig in uw belang is.
  • Schaalbaarheid: Onze diensten zijn flexibel en schaalbaar, ideaal voor zowel kleine bedrijven als grote organisaties met meerdere locaties door heel België.
  • Maatwerk: Wij bieden maatwerkoplossingen die afgestemd zijn op de specifieke eisen van onze klanten, of het nu gaat om zakelijke faciliteiten, thuisinstallaties voor werknemers, of parkeeroplossingen beheerd door vastgoedbeheerders.
  • Samenwerking: FLUXA bevordert de samenwerking met lokale installateurs in Herzele door onze specialistische kennis van grond- en infrastructuurwerken te delen, wat bijdraagt aan de versnelling van de transitie naar elektrische mobiliteit.
  • Intelligent beheer: We installeren state-of-the-art slimme laadpalen die niet alleen efficiëntie maximaliseren maar ook mogelijkheden bieden voor commercieel gebruik, wat een additionele inkomstenbron voor klanten kan zijn.
  • Onderhoud: Ons aanbod van onderhoudscontracten en de mogelijkheid tot garantieverlenging verzekeren voortdurende ondersteuning en gemoedsrust na installatie.
  • 24/7 support: Onze klantendienst is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar in het Nederlands, Frans en Engels om u te ondersteunen bij al uw vragen.

Diensten vanuit onze basis in Antwerpen

Onze strategische locatie in Antwerpen stelt ons in staat om snel en efficiënt te reageren op de behoeften in Herzele. Onze reikwijdte strekt zich echter uit over geheel België en af en toe daarbuiten, waardoor we een brede klantenkring kunnen bedienen.

Bent u in Herzele op zoek naar een betrouwbare partner voor de installatie van laadpalen? Kies dan voor FLUXA, waar topkwaliteit en klanttevredenheid voorop staan.