FLUXA biedt diverse laadoplossingen op maat van bedrijven.

Laadpalen in Heusden-Zolder

FLUXA is uw toonaangevende expert in de installatie van laadpalen, actief in Heusden-Zolder en overal in België. Onze uitgebreide ervaring en complete serviceaanpak maken ons een betrouwbare keuze voor uw overstap naar elektrische mobiliteit.

Waarom FLUXA de voorkeursleverancier is in Heusden-Zolder

In Heusden-Zolder zijn meerdere installateurs van laadpalen beschikbaar, maar FLUXA biedt onderscheidende voordelen:

  • Complete service: FLUXA werkt uitsluitend met eigen teams en vermijdt het gebruik van onderaannemers voor alle installaties en bijbehorende voorbereidende werkzaamheden, zoals omgevings- en elektriciteitswerken.
  • Merkneutraal: Wij zijn niet beperkt tot specifieke fabrikanten en bieden een breed scala aan kwalitatieve laadpalen van verschillende merken. Dit stelt ons in staat om objectief advies en flexibele keuzes te bieden aan onze klanten.
  • Schaalbaarheid: Onze diensten zijn ontworpen om zowel kleine bedrijven als grote organisaties met meerdere vestigingen te bedienen, dankzij onze landelijke aanwezigheid en aanpassingsvermogen.
  • Maatwerk: Wij leveren diensten die precies afgestemd zijn op de individuele behoeften van onze klanten, of het nu gaat om installaties op bedrijfslocaties, thuis bij werknemers, of voor beheerders van parkeerfaciliteiten.
  • Samenwerking: FLUXA deelt actief kennis en expertise in grond- en infrastructuurwerken met andere lokale installateurs in Heusden-Zolder om de overgang naar elektrische mobiliteit te ondersteunen en te versnellen.
  • Intelligent beheer: Onze slimme laadpalen zijn ontworpen voor maximale efficiëntie en bieden mogelijkheden voor commercieel gebruik, wat een extra bron van inkomsten voor onze klanten kan betekenen.
  • Onderhoud: Wij bieden verschillende onderhoudscontracten en garantieverlengingen aan, zodat onze klanten langdurig kunnen profiteren van onze ondersteuning en dienstverlening.
  • 24/7 support: Onze helpdesk is dag en nacht bereikbaar, in het Nederlands, Frans en Engels, om antwoord te geven op al uw vragen en om assistentie te bieden bij eventuele problemen.

Onze activiteiten vanuit Antwerpen en verder

Hoewel onze hoofdzetel en magazijnen gevestigd zijn in Antwerpen, garanderen deze een snelle reactietijd voor diensten in Heusden-Zolder. Onze service strekt zich echter uit tot heel België en in sommige gevallen ook daarbuiten, waardoor we een breed scala aan klanten kunnen bedienen.

Overweegt u samen te werken met FLUXA voor laadpalen in Heusden-Zolder? Wij staan garant voor kwaliteit en klanttevredenheid.