FLUXA biedt diverse laadoplossingen op maat van bedrijven.

Laadpalen in Horebeke

FLUXA, met zijn expertise in de installatie van laadpalen, bedient klanten in Horebeke en de rest van België. Onze uitgebreide service en rijke ervaring zorgen voor een moeiteloze transitie naar elektrische mobiliteit voor zowel particulieren als bedrijven.

De meerwaarde van FLUXA laadpalen in Horebeke

Terwijl de markt in Horebeke verschillende aanbieders van laadpalen kent, onderscheidt FLUXA zich door deze specifieke voordelen:

  • Complete service: FLUXA gebruikt geen onderaannemers. We beschikken over alle benodigde expertise om zowel de laadpalen te installeren als de vereiste voorbereidende werkzaamheden, zoals omgevings- en elektriciteitswerken, zelf uit te voeren.
  • Merkneutraal: We zijn niet gebonden aan specifieke merken en bieden laadpalen aan van diverse hoogwaardige fabrikanten. Hierdoor kunnen klanten kiezen op basis van voorkeur of deskundig advies ontvangen over de beste opties.
  • Schaalbaarheid: Onze diensten zijn beschikbaar voor zowel kleine bedrijven als grote organisaties met meerdere locaties, met de flexibiliteit om onze diensten aan te passen aan de unieke behoeften van elk project.
  • Maatwerk: Wij ontwerpen op maat gemaakte oplossingen die nauwkeurig zijn afgestemd op de eisen van elke klant, of het nu gaat om zakelijke installaties, thuisinstallaties voor werknemers, of complexe oplossingen voor parkeerfaciliteiten.
  • Samenwerking: We bevorderen de samenwerking met andere installateurs in Horebeke door onze kennis van grond- en infrastructuurwerken te delen, wat helpt bij het versnellen van de overgang naar elektrische mobiliteit.
  • Intelligent beheer: Onze geavanceerde slimme laadpalen zorgen niet alleen voor optimale prestaties, maar bieden ook mogelijkheden voor commercieel gebruik, wat een aanvullende inkomstenstroom kan opleveren voor onze klanten.
  • Onderhoud: Wij bieden diverse onderhoudscontracten en de mogelijkheid tot garantieverlenging, waardoor klanten kunnen rekenen op langdurige ondersteuning.
  • 24/7 support: Onze klantenservice is 24/7 beschikbaar in het Nederlands, Frans en Engels, klaar om te helpen met al uw vragen of problemen.

Vanuit Antwerpen actief in Horebeke en daarbuiten

Onze hoofdzetel en magazijnen zijn gevestigd in Antwerpen, wat ons in staat stelt snel te reageren op behoeften in Horebeke. Echter, onze dienstverlening strekt zich uit over heel België en soms zelfs daarbuiten, zodat we een breed scala aan klanten kunnen bedienen.

Zoekt u een betrouwbare leverancier voor laadpalen in Horebeke? FLUXA staat voor u klaar met topkwaliteit dienstverlening en klanttevredenheid.