FLUXA biedt diverse laadoplossingen op maat van bedrijven.

Laadpalen in Ieper

FLUXA is de toonaangevende expert in het installeren van laadpalen, werkzaam in Ieper en door heel België. Onze uitgebreide service en diepgaande ervaring staan garant voor een soepele overgang naar elektrische mobiliteit.

Waarom kiezen voor FLUXA in Ieper

Hoewel er meerdere aanbieders van laadpalen in Ieper zijn, onderscheidt FLUXA zich door verschillende unieke troeven:

  • Complete service: Wij beheren alle benodigde expertise zelf, van de installatie van laadpalen tot de noodzakelijke voorbereidende werken zoals omgevingsaanpassingen en elektriciteitsinstallaties. Hierdoor hoeven we niet met onderaannemers te werken.
  • Merkneutraal: FLUXA is niet gebonden aan één specifiek merk. We installeren een breed scala aan laadpalen van diverse topmerken, wat klanten de vrijheid geeft om zelf een keuze te maken of door ons geadviseerd te worden over de beste opties.
  • Schaalbaarheid: Onze diensten zijn landelijk beschikbaar en wij zijn uiterst flexibel, geschikt voor zowel kleine KMO’s als grote bedrijfsketens met meerdere vestigingen.
  • Maatwerk: Elk project wordt op maat gemaakt, nauwkeurig afgestemd op de individuele behoeften van elke klant. Dit omvat oplossingen voor laadpalen op bedrijfsterreinen, bij werknemers thuis, of in parkeerfaciliteiten die beheerd worden door syndici of fleet managers.
  • Samenwerking: We stellen onze expertise in grond- en infrastructuurwerken ook beschikbaar aan andere installateurs van laadpalen in Ieper, om samen de overgang naar elektrische mobiliteit te versnellen.
  • Intelligent beheer: Onze geavanceerde slimme laadpalen optimaliseren het energieverbruik en bieden ook de mogelijkheid om de infrastructuur commercieel te benutten door diensten aan te bieden aan derden.
  • Onderhoud: Wij bieden diverse onderhoudscontracten en opties voor garantieverlenging aan, zodat u ook na de installatie kunt blijven rekenen op onze expertise.
  • 24/7 support: Onze meertalige helpdesk is 24/7 in het Nederlands, Frans en Engels bereikbaar om u te ondersteunen met alle vragen over uw installatie.

Laadpalen in Ieper en verder

Hoewel onze hoofdzetel en magazijnen zich in Antwerpen bevinden, zijn we snel ter plaatse in Ieper voor zowel de installatie van uw laadpalen als voorbereidende werkzaamheden. Onze diensten strekken zich echter uit over heel België en soms zelfs daarbuiten.

Zoekt u een betrouwbare partner voor uw laadpalen in Ieper? Kies dan voor FLUXA, uw specialist in elektrische laadoplossingen.