FLUXA biedt diverse laadoplossingen op maat van bedrijven.

Laadpalen in Kapellen

FLUXA is erkend als dé toonaangevende expert in het plaatsen van laadpalen, met een sterke aanwezigheid in Kapellen en over heel België. Onze uitgebreide ervaring en complete service faciliteren een vlekkeloze overgang naar elektrische mobiliteit.

De sterke punten van FLUXA als installateur van laadinfrastructuur in Kapellen

Kapellen heeft diverse aanbieders van laadpalen, maar FLUXA onderscheidt zich door meerdere unieke voordelen:

  • Complete service: Onze aanpak vermijdt het gebruik van onderaannemers, aangezien we alle vereiste expertise van de installatie van laadpalen tot de noodzakelijke voorbereidende werken, zoals omgevingsaanpassingen en elektrische installaties, intern beheren.
  • Merkneutraal: FLUXA is niet gelieerd aan specifieke merken. Wij bieden een breed assortiment van laadpalen van verschillende gerenommeerde fabrikanten, waardoor klanten de vrijheid hebben om hun eigen keuzes te maken of door ons geadviseerd te worden over de beste oplossingen.
  • Schaalbaarheid: Onze services zijn landelijk beschikbaar en onderscheiden zich door grote aanpasbaarheid, waardoor we zowel kleine bedrijven als grote ondernemingen met meerdere locaties kunnen bedienen.
  • Maatwerk: Elk project wordt individueel aangepakt, met oplossingen die naadloos aansluiten bij de behoeften van de klant, of het nu gaat om laadstations bij commerciële vestigingen, thuis bij werknemers, of in parkeerfaciliteiten beheerd door een syndicus of fleet manager.
  • Samenwerking: Wij bieden onze expertise in grond- en infrastructuurwerken aan aan andere installateurs in Kapellen, om zo een impuls te geven aan de overgang naar elektrische mobiliteit.
  • Intelligent beheer: Onze geavanceerde slimme laadpalen bieden niet alleen een optimale energie-efficiëntie maar maken het ook mogelijk om commerciële diensten te verlenen aan derden.
  • Onderhoud: Onze verscheidenheid aan onderhoudscontracten en de mogelijkheid tot garantieverlenging zorgen ervoor dat klanten ook na de installatie op onze expertise kunnen rekenen.
  • 24/7 support: Onze klantenservice is dag en nacht beschikbaar in het Nederlands, Frans en Engels, klaar om u te helpen met alle vragen en problemen betreffende uw installatie.

Laadpalen in Kapellen en daarbuiten

Onze centrale vestiging en opslagfaciliteiten bevinden zich in Antwerpen, maar we zijn snel actief in Kapellen voor zowel installatiewerkzaamheden als voorbereidende activiteiten. Onze diensten zijn echter niet beperkt tot Kapellen, en strekken zich uit over heel België en soms zelfs daarbuiten.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw laadpalen in Kapellen? Kies dan voor FLUXA, uw specialist in laadinfrastructuur.