FLUXA biedt diverse laadoplossingen op maat van bedrijven.

Laadpalen in Kaprijke

FLUXA is de expert in het plaatsen van laadpalen in Kaprijke en elders in België. Dankzij onze allesomvattende service en jarenlange ervaring helpen we u om zorgeloos de switch te maken naar elektrische mobiliteit.

De troeven van FLUXA als installateur van laadinfrastructuur

Uiteraard beseffen we dat er heel wat installateurs van laadpalen in de buurt van Kaprijke actief zijn. Om aan te tonen hoe we met FLUXA het verschil kunnen maken voor u, sommen we onze troeven graag eventjes op.

  • Complete service: Wij maken geen gebruik van onderaannemers, maar beschikken over alle expertise in eigen huis. Niet alleen voor de laadpalen zelf, maar ook voor alle voorbereidende omgevingswerken of elektriciteitswerken staan wij zelf in.
  • Merkneutraal: FLUXA is niet verbonden aan één specifiek merk, maar plaatst laadpalen van verschillende kwalitatieve merken. Heeft u zelf een voorkeur of laat u zich graag adviseren over de verschillende mogelijkheden? Alles is mogelijk!
  • Schaalbaarheid: Met FLUXA zijn we aanwezig in heel België en uitermate flexibel. Zo kunnen kleine kmo’s op ons rekenen voor hun laadoplossingen, maar verzorgen we ook de installaties voor grote ketens met meerdere vestigingen.
  • Maatwerk: Bij iedere aanvraag zorgen wij voor een oplossing die perfect afgestemd is op de noden van de klant. Als werkgever kunt u bijvoorbeeld op ons rekenen voor de laadpalen bij uw bedrijf, maar zelfs ook bij werknemers thuis.
  • Samenwerking: Ook andere installateurs van laadpalen in Kaprijke kunnen een beroep doen op de grond- en infrastructuurwerken van FLUXA. Door deze expertise te delen, geven we de switch naar EV-mobiliteit een nog grotere boost.
  • Intelligent beheer: Wij installeren zogenaamde ‘slimme laadpalen’, die u toelaten om een maximaal rendement te behalen. Bovendien is het mogelijk om ook anderen – uiteraard tegen betaling – gebruik te laten maken van uw infrastructuur.
  • Onderhoud: Wij bieden verschillende soorten onderhoudscontracten en de mogelijkheid tot garantieverlenging aan. Dus ook na de aankoop van uw laadpalen kunt u op de expertise van FLUXA blijven rekenen.
  • 24/7 support: Onze helpdesk is steeds bereikbaar, zowel in het Nederlands, Frans als Engels. Heeft u dus vragen over uw installatie, dan helpen wij u graag verder.

Laadpalen in Kaprijke en ver daarbuiten

Hoewel de hoofdzetel en magazijnen van FLUXA zich bevinden in Antwerpen, zijn wij ook in Kaprijke en een veel ruimere regio actief. Zo kunt u in heel België – en soms zelfs net daarbuiten – een beroep doen op onze diensten.

Samenwerken met een betrouwbare partner voor uw laadpalen in Kaprijke?