FLUXA biedt diverse laadoplossingen op maat van bedrijven.

Laadpalen in Kluisbergen

FLUXA is de vooraanstaande specialist in het implementeren van laadpalen in Kluisbergen en omliggende gebieden. Met onze uitgebreide service en expertise staan wij garant voor een vlekkeloze overgang naar elektrische mobiliteit.

De troeven van FLUXA als installateur van laadinfrastructuur

Uiteraard begrijpen we dat er verschillende installateurs van laadpalen in Kluisbergen werkzaam zijn. Om aan te tonen hoe FLUXA het verschil kan maken, benadrukken we graag onze sterke punten:

  • Complete service: We maken geen gebruik van onderaannemers, maar hebben alle benodigde expertise in eigen huis. Van de installatie van laadpalen tot voorbereidende omgevings- en elektriciteitswerken, FLUXA staat garant voor een volledige service.
  • Merkneutraal: FLUXA is niet gebonden aan een specifiek merk en installeert laadpalen van diverse hoogwaardige merken. Of u nu een specifieke voorkeur heeft of advies wilt over de verschillende mogelijkheden, bij ons bent u aan het juiste adres.
  • Schaalbaarheid: Met FLUXA zijn we actief in heel België en bieden we flexibele oplossingen voor zowel kleine bedrijven als grote ketens met meerdere vestigingen.
  • Maatwerk: Wij bieden oplossingen die perfect zijn afgestemd op de behoeften van onze klanten. Of u nu een werkgever bent die laadpalen op uw bedrijfsterrein nodig heeft, of een syndicus die laadinfrastructuur in een parkeergarage wil installeren, FLUXA staat voor u klaar.
  • Samenwerking: FLUXA werkt samen met andere installateurs van laadpalen in Kluisbergen en omstreken om de overstap naar elektrische mobiliteit verder te bevorderen.
  • Intelligent beheer: Wij installeren slimme laadpalen waarmee u maximaal rendement kunt behalen. Bovendien bieden we de mogelijkheid om anderen tegen betaling gebruik te laten maken van uw laadinfrastructuur.
  • Onderhoud: FLUXA biedt verschillende onderhoudscontracten en garantieverlengingen aan, zodat u ook na de aankoop op onze expertise kunt blijven rekenen.
  • 24/7 support: Onze helpdesk staat altijd voor u klaar, ongeacht uw vragen of problemen, en is beschikbaar in het Nederlands, Frans en Engels.

Laadpalen in Kluisbergen en daarbuiten

Hoewel onze hoofdzetel en magazijnen zich in Antwerpen bevinden, bedienen wij ook Kluisbergen en de bredere regio. Of u nu in Kluisbergen of elders in België bent, u kunt vertrouwen op FLUXA voor hoogwaardige laadinfrastructuuroplossingen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor laadpalen in Kluisbergen?