FLUXA biedt diverse laadoplossingen op maat van bedrijven.

Laadpalen in Koksijde

FLUXA is de toonaangevende expert in het installeren van laadpalen, zowel in Koksijde als in heel België. Onze uitgebreide service en jarenlange ervaring zorgen ervoor dat wij de ideale partner zijn voor uw overstap naar elektrische mobiliteit.

De voordelen van kiezen voor FLUXA in Koksijde

Hoewel er verschillende aanbieders van laadpalen in Koksijde actief zijn, biedt FLUXA unieke voordelen:

  • Complete service: Wij vertrouwen niet op onderaannemers, aangezien alle benodigde expertise om de installatie en de voorbereidende werkzaamheden uit te voeren, zoals omgevingsaanpassingen en elektriciteitswerken, binnen ons eigen team aanwezig is.
  • Merkneutraal: FLUXA is niet gebonden aan specifieke merken. We installeren een breed scala aan laadpalen van verschillende hoogwaardige merken, en bieden u de vrijheid om zelf een keuze te maken of geadviseerd te worden over de verschillende mogelijkheden.
  • Schaalbaarheid: Onze diensten zijn beschikbaar door heel België en zijn zeer flexibel, waardoor we zowel kleine ondernemingen als grote ketens met meerdere vestigingen kunnen bedienen.
  • Maatwerk: Voor elke aanvraag zorgen we voor een oplossing die perfect is afgestemd op de behoeften van de klant. Dit kan gaan om laadpalen op bedrijfsterreinen, bij werknemers thuis, of in parkeergarages en parkings die beheerd worden door syndici of fleet managers.
  • Samenwerking: Wij bieden ook onze expertise in grond- en infrastructuurwerken aan aan andere installateurs van laadpalen in Koksijde, om zo de overstap naar elektrische mobiliteit verder te stimuleren.
  • Intelligent beheer: Onze slimme laadpalen optimaliseren het energieverbruik en bieden tevens de mogelijkheid om de infrastructuur commercieel te exploiteren door anderen tegen betaling gebruik te laten maken van de laadfaciliteiten.
  • Onderhoud: Wij bieden verschillende onderhoudscontracten en de mogelijkheid tot garantieverlenging aan, zodat u ook na de installatie kunt blijven rekenen op onze expertise.
  • 24/7 support: Onze helpdesk is continu bereikbaar, in het Nederlands, Frans, en Engels, voor al uw vragen over uw installatie.

Laadpalen in Koksijde en daarbuiten

Onze hoofdzetel en magazijnen bevinden zich in Antwerpen, maar we zijn snel ter plaatse in Koksijde voor zowel de installatie van laadpalen als voorbereidende werkzaamheden. Onze dienstverlening strekt zich echter uit over heel België en soms zelfs daarbuiten.

Zoekt u een betrouwbare partner voor laadpalen in Koksijde? Kies dan voor FLUXA, uw expert in laadinfrastructuur.