FLUXA biedt diverse laadoplossingen op maat van bedrijven.

Laadpalen in Kortrijk

FLUXA is dé toonaangevende expert in het installeren van laadpalen, zowel in Kortrijk als in de rest van België. Met onze uitgebreide service en jarenlange ervaring verzekeren we een soepele transitie naar elektrische mobiliteit voor al onze klanten.

De kracht van FLUXA in Kortrijk

Er zijn meerdere aanbieders van laadpalen in Kortrijk, maar FLUXA onderscheidt zich door deze specifieke troeven:

  • Complete service: Wij werken niet samen met onderaannemers. Alle expertise, van de installatie van de laadpalen tot aan alle noodzakelijke voorbereidende werken zoals omgevingsaanpassingen en elektriciteitswerken, hebben we zelf in huis.
  • Merkneutraal: FLUXA is niet gelieerd aan één bepaald merk. Wij installeren een breed assortiment aan laadpalen van verschillende topmerken. U kunt zelf een keuze maken of ons om advies vragen over de verschillende opties.
  • Schaalbaarheid: Onze diensten zijn beschikbaar in heel België. We zijn uiterst flexibel in het aanbieden van oplossingen die geschikt zijn voor zowel kleine bedrijven als voor grote bedrijfsketens met meerdere vestigingen.
  • Maatwerk: Voor elke aanvraag creëren we een oplossing die exact is afgestemd op de behoeften van de klant. Dit omvat oplossingen voor laadpalen op bedrijfsterreinen, bij werknemers thuis, of in parkeerfaciliteiten beheerd door syndici of fleet managers.
  • Samenwerking: We bieden onze gespecialiseerde grond- en infrastructuurwerken aan aan andere installateurs van laadpalen in Kortrijk, om samen de overstap naar elektrische mobiliteit te versnellen.
  • Intelligent beheer: Onze slimme laadpalen optimaliseren het energieverbruik en bieden de mogelijkheid om de infrastructuur commercieel te benutten door derden tegen betaling gebruik te laten maken van de laadpalen.
  • Onderhoud: Wij bieden diverse onderhoudscontracten en opties voor garantieverlenging aan, zodat u na de installatie kunt blijven rekenen op onze expertise.
  • 24/7 support: Onze helpdesk is altijd bereikbaar in het Nederlands, Frans en Engels, om u te helpen met eventuele vragen of problemen.

Laadpalen in Kortrijk en verder

Onze centrale locatie in Antwerpen stelt ons in staat om snel ter plaatse te zijn in Kortrijk voor zowel de installatie van laadpalen als voorbereidende werkzaamheden. Echter zijn onze diensten beschikbaar in heel België en soms zelfs daarbuiten.

Op zoek naar een betrouwbare partner voor uw laadpalen in Kortrijk? Kies voor FLUXA, uw expert in oplossingen voor elektrische mobiliteit.