FLUXA biedt diverse laadoplossingen op maat van bedrijven.

Laadpalen in Kruibeke

FLUXA is gespecialiseerd in het installeren van laadpalen in Kruibeke en andere delen van België. Met onze uitgebreide dienstverlening en expertise zorgen we voor een naadloze overgang naar elektrische mobiliteit.

De voordelen van FLUXA als installateur van laadinfrastructuur

Natuurlijk begrijpen we dat er meerdere installateurs van laadpalen in Kruibeke actief zijn. Om te laten zien hoe FLUXA het verschil kan maken, benadrukken we graag onze sterke punten:

  • Complete service: We maken geen gebruik van onderaannemers, maar hebben alle benodigde expertise in huis. Van de installatie van laadpalen tot voorbereidende omgevings- en elektriciteitswerken, FLUXA biedt een totaaloplossing.
  • Merkneutraal: FLUXA is niet gebonden aan één specifiek merk en installeert laadpalen van verschillende hoogwaardige merken. Of u nu een voorkeur heeft of advies nodig heeft over de verschillende opties, bij ons bent u aan het juiste adres.
  • Schaalbaarheid: Met FLUXA bedienen we klanten in heel België en bieden we flexibele oplossingen voor zowel kleine bedrijven als grote ketens met meerdere vestigingen.
  • Maatwerk: We leveren oplossingen die perfect zijn afgestemd op de behoeften van onze klanten. Of u nu een werkgever bent die laadpalen op het bedrijfsterrein nodig heeft, of een syndicus die laadinfrastructuur in een parkeergarage wil installeren, FLUXA staat voor u klaar.
  • Samenwerking: Wij werken graag samen met andere installateurs van laadpalen in Kruibeke en omgeving om onze expertise te delen en zo de overstap naar elektrische mobiliteit te bevorderen.
  • Intelligent beheer: We installeren slimme laadpalen waarmee u maximaal rendement kunt behalen. Bovendien bieden we de mogelijkheid om anderen tegen betaling gebruik te laten maken van uw laadinfrastructuur.
  • Onderhoud: FLUXA biedt verschillende onderhoudscontracten en garantieverlengingen aan, zodat u ook na de aankoop op onze expertise kunt blijven rekenen.
  • 24/7 Support: Onze helpdesk staat altijd voor u klaar, ongeacht uw vragen of problemen, en is beschikbaar in het Nederlands, Frans en Engels.

Laadpalen in Kruibeke en daarbuiten

Hoewel onze hoofdzetel en magazijnen zich in Antwerpen bevinden, bedienen we ook Kruibeke en de bredere regio. Of u nu in Kruibeke of elders in België bent, u kunt vertrouwen op FLUXA voor hoogwaardige laadinfrastructuur oplossingen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor laadpalen in Kruibeke?