FLUXA biedt diverse laadoplossingen op maat van bedrijven.

Laadpalen in Kruisem

FLUXA is uw expert voor de installatie van laadpalen, niet alleen in Kruisem maar ook elders in België. Met onze uitgebreide service en jarenlange ervaring staan we garant voor een moeiteloze overgang naar elektrische mobiliteit.

De troeven van FLUXA als installateur van laadinfrastructuur

Er zijn vele aanbieders van laadpaalinstallaties actief, ook in Kruisem. Hieronder lichten we toe hoe FLUXA zich onderscheidt en wat onze voordelen zijn:

  • Complete service: We werken niet met onderaannemers. Onze expertise is volledig in-house, van de installatie van de laadpalen tot alle voorbereidende omgevings- en elektriciteitswerken.
  • Merkneutraal: Wij zijn niet gebonden aan specifieke merken. FLUXA installeert laadpalen van diverse hoogwaardige merken. U kunt uw voorkeur aangeven of advies inwinnen over de verschillende opties.
  • Schaalbaarheid: FLUXA is actief in heel België en biedt flexibele oplossingen. Zowel kleine kmo’s als grote bedrijven met meerdere vestigingen kunnen bij ons terecht voor hun laadoplossingen.
  • Maatwerk: Elk verzoek wordt behandeld met een op maat gemaakte oplossing die aansluit bij uw specifieke behoeften. Of het nu om laadpalen bij uw bedrijf gaat of bij uw werknemers thuis, FLUXA staat voor u klaar. Ook als syndicus of fleet manager kunt u ons inschakelen voor uw parkeergarage of parkeerplaats. Indien gewenst presenteren we ons voorstel persoonlijk tijdens de algemene vergadering.
  • Samenwerking: Andere installateurs in Kruisem kunnen ook profiteren van onze grond- en infrastructuurwerken. Door onze expertise te delen, versterken we de transitie naar elektrische voertuigen.
  • Intelligent beheer: Wij installeren ‘slimme laadpalen’ die maximale efficiëntie garanderen. Bovendien kunt u anderen – tegen betaling – gebruik laten maken van uw infrastructuur.
  • Onderhoud: We bieden diverse onderhoudscontracten en mogelijkheden voor garantieverlenging. Ook na de installatie kunt u blijven rekenen op onze expertise.
  • 24/7 support: Onze helpdesk is altijd bereikbaar, in het Nederlands, Frans, en Engels. Voor al uw vragen over uw installatie staan we klaar om u te helpen.

Laadpalen in Kruisem en ver daarbuiten

Hoewel onze hoofdzetel en magazijnen in de provincie Antwerpen gevestigd zijn, waardoor we snel ter plaatse kunnen zijn voor installaties in Antwerpen, zijn we ook actief in een veel ruimere regio. Zo kunt u in heel België – en soms zelfs daarbuiten – rekenen op onze diensten.

Op zoek naar een betrouwbare partner voor uw laadpalen in Kruisem?