FLUXA biedt diverse laadoplossingen op maat van bedrijven.

Laadpalen in Kuurne

FLUXA is uw toonaangevende expert in het installeren van laadpalen, werkzaam in Kuurne en door heel België. Onze diepgaande expertise en omvattende service verzekeren een vlekkeloze transitie naar elektrische mobiliteit.

De troeven van FLUXA als installateur van laadinfrastructuur in Kuurne

Verschillende aanbieders van laadpalen zijn actief in Kuurne, maar FLUXA onderscheidt zich door deze essentiële voordelen:

  • Complete service: Wij zijn volledig onafhankelijk van onderaannemers, met alle benodigde kennis en expertise in eigen beheer. Dit omvat niet alleen de installatie van de laadpalen zelf, maar ook alle essentiële voorbereidende werkzaamheden zoals omgevingsaanpassingen en elektriciteitsinstallaties.
  • Merkneutraal: FLUXA is niet verbonden aan één enkel merk. We bieden een brede selectie aan laadpalen van verschillende topmerken aan, en u heeft de vrijheid om uw voorkeur uit te spreken of advies te vragen over de beste opties voor uw situatie.
  • Schaalbaarheid: Onze diensten zijn beschikbaar door heel België en kenmerken zich door grote flexibiliteit, geschikt voor zowel kleine kmo’s als grote bedrijfsketens met meerdere locaties.
  • Maatwerk: We benaderen elke aanvraag met de intentie om een oplossing te creëren die precies past bij de individuele behoeften van de klant. Dit geldt voor oplossingen op bedrijfsterreinen, bij werknemers thuis, of in parkeergelegenheden beheerd door een syndicus of fleet manager.
  • Samenwerking: We delen actief onze expertise in grond- en infrastructuurwerken met andere installateurs in Kuurne, om de overgang naar elektrische mobiliteit te stimuleren.
  • Intelligent beheer: Onze slimme laadpalen bieden niet alleen een optimalisatie van het energieverbruik, maar maken het ook mogelijk om de laadinfrastructuur commercieel te benutten door diensten aan te bieden aan derden.
  • Onderhoud: Ons aanbod van onderhoudscontracten en garantieverlengingen garandeert dat u ook na de installatie kunt blijven rekenen op onze steun.
  • 24/7 support: Onze helpdesk staat continu klaar om uw vragen in het Nederlands, Frans en Engels te beantwoorden, ongeacht het tijdstip of de dag.

Laadpalen in Kuurne en daarbuiten

Hoewel onze hoofdzetel en magazijnen zich in Antwerpen bevinden, kunnen we snel aanwezig zijn in Kuurne voor zowel de installatie van laadpalen als de nodige voorbereidende werkzaamheden. Onze diensten reiken echter veel verder dan Kuurne, met activiteiten door heel België en soms zelfs daarbuiten.

Op zoek naar een betrouwbare partner voor uw laadpalen in Kuurne? Kies dan voor FLUXA, uw expert in laadinfrastructuur.